RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Cârţu îşi atenţionează elevii: „Banii sunt jos. Apleacă-te şi ia-i!”

/ 27 aprilie 2010

Tehnicianul Pandurilor a dezvăluit la finalul meciului cu FC Braşov, câştigat de gorjeni cu 1-0 prin golul marcat de Hidişan din penalti, că jucătorii vor fi recompensaţi în cazul în care vor evita retrogradarea.

Sorin Cârţu a spus că sumele puse în joc de conducerea clubului sunt unele peste aşteptările jucătorilor şi că doar de ei, prin salvarea de la retrogradare, depinde dacă banii le vor intra în conturi: „Jucătorii au posibilitatea să se bată pentru acest obiectiv, cel de a se salva de la retrogradare, şi sunt şi răsplătiţi mai mult decât poate se aşteptau pentru punctele astea. Ştiu ei foarte bine care este pachetul. Sunt banii jos, apleacă-te şi ia-i!”, a declarat antrenorul Pandurilor.

Deşi nu a fost confirmată în mod oficial, se pare că prima colectivă oferită de conducerea clubului în cazul salvării de la retrogradare este de 200.000 de euro, o sumă deloc de neglijat având în vedere că unele echipe angrenate în lupta pentru titlu, pentru îndeplinirea obiectivului promit prime de circa 50.000 de euro pentru un titular.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.