RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii II au zdrobit pe Naţional Sebiş, iar Jiul Rovinari a remizat la Timişoara

/ 23 aprilie 2010

Jiul Rovinari a ratat la mustaţă victoria la Timişoara în faţa echipei secunde a celor de la Poli, bănăţenii egalând în penultimul minut de joc.

După ce au învins la începutul săptămânii pe Muncitorul Reşiţa pe noul stadion din Rovinari, Jiul îşi propusese o victorie la Timişoara şi a fost foarte aproape de a obţine după ce Arcanu a deschis scorul în minutul 11, FC II Timişoara reuşind egalarea în ultimele minute de joc prin slovacul Brezinsky.

În aceeaşi serie cu Jiul Rovinari, Pandurii II şi-au făcut treaba cum au ştiut mai bine în faţa celor de la Naţional Sebiş, echipă pe care a surclasat-o cu scorul de 5-0. Scorul a fost deschis în minutul 11 de Mădălin Popa, un fundaş care a fost centrul unui scandal la prima echipă, pentru care nu a apucat să joace niciun minut, însă care la Liga a III-a pare să fi devenit un jucător exponenţial pentru echipa a doua a Pandurilor, ex-bistriţeanul marcând aproape etapă de etapă în ultima vreme. Scorul pauzei a fost stabilit de Stanciu, care a marcat în minutul 23. După pauză Tilincă şi Dedu au mărit avantajul celor de la Pandurii II, pentru ca juniorul Voinea să stabilească scorul final, 5-0.

Pandurii II se menţin în fruntea seriei a V-a a Ligii a III-a, în vreme ce Jiul Rovinari se menţin pe locul 7. Etapa viitoare Pandurii II se vor deplasa pentru jocul cu Unirea Sânicolau Mare, iar Jiul Rovinari va primi vizita celor de la Şcolar Reşiţa.

www.sportingorj.ro

Comentează!

4 Comentarii până acum

  • farcasesti spune:

    jiul rovinari in retur nu mai joaca nimic si marele manager general podaru ar trebui sa-si puna intrebari, dar nu intelege nimic din fenomen.Ar trebui sa lase locul la oameni de fotbal si sa plece la farcasesti, de unde este-dar nici acolo nu-l baga nimeni in seama.El se considera atotstiutor,face echipa,aduce fotbalisti,da afara fotbalisti, el se pricepe la toate…. econduce

  • vali spune:

    de unde stii tu ma ca echipa o face PODARU? nu cumva esti unul din conducatorii care te-a dat afara? maitaci din gura ca nu stii nici tu ce inseamna fotbal.

  • coco spune:

    aveti dreptate echipa nu prea joaca dar daca dam timpul inapoi si vedem unde sa antrenat in iarna aceasta echipa si pe ce teren atunci va veti da seama ce inseamna sa nu ai conditii nu poti sa-i ceri jucatorului pana nu-i oferi conditii omenesti de antrenament. fotbalistii sunt ca vacile de lapte , intai le dai sa manance si apoi le mulgi.

  • jiul spune:

    hai jiul rovinari

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.