RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Etapă de coşmar pentru Minerul Motru şi Ralbex Turcineşti

/ 23 aprilie 2010

Dintre echipele gorjene din seria a IV-a a Ligii a III-a, etapa a XXVI-a a fost prolifică doar pentru Minerul Mătăsari, care însă a învins la masa verde pe Armata Craiova, echipă care s-a retras din campionat chiar înaintea partidei de la Mătăsari din cauza problemelor financiare.

După dezastrul de la Târgu Cărbuneşti, acolo unde Minerul Motru a pierdut în etapa precedentă în faţa Ralbexului cu scorul de 4-1, în această rundă echipa lui Fane Nanu a încasat o înfrângere şi mai drastică, 5-1 în deplasare cu liderul Alro Slatina. Militaru a egalat pentru Minerul Motru în minutul 15, însă gazdele au apăsat pe acceleraţie şi au stabilit scorul final încă înainte de pauză.

Victoria Ralbexului de marţi a fost umbrită de eşecul de vineri, echipa lui Cristi Popescu pierzând surprinzător în faţa echipei secunde a Universităţii Craiova cu scorul de 4-1, golul gorjenilor fiind marcat de Roncea în minutul 90, gazdele punctând însă încă o dată în prelungirile partidei.

În urma acestor rezultate, Minerul Motru a mai coborât un loc în clasament ocupând poziţia a 16-a fiind tot mai aproape de retrogradare. Minerul Mătăsari se menţine pe locul opt în clasament cu o zestre de 39 de puncte care o ţine, pentru moment, departe de problemele retrogradării, în timp ce Ralbex Turcineşti trebuie să lupte în continuare pentru a părăsi zona fierbinte a clasamentului, după această rundă coborând un loc în clasament, până pe poziţia a 11-a.

Etapa următoare Minerul Motru are un meci aparent mai uşor, la Motru venind echipa secundă a Universităţii Craiova, în vreme ce la Târgu Cărbuneşti vom avea parte de un nou derby gorjean, Ralbex Turcineşti primind vizita celor de la Minerul Jilţ Mătăsari.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.