RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Intrare liberă la meciul cu FC Braşov

/ 21 aprilie 2010

Pandurii trec prin momnente grele, victoria în meciul cu FC Braşov fiind absolut obligatorie în tentativa gorjenilor de a se menţine în lupta pentru supravieţuire în Liga I, conducerea clubului încercând prin toate metodele să-şi apropie cele trei puncte în meciul de sâmbătă.

Oficialii Pandurilor au decis ca la partida cu FC Braşov intrarea să fie liberă, circa 1.000 de tichete gratuite urmând a fi distribuite celor care doresc sa fie alături de echipă. Toate aceste tichete sunt repartizate pentru peluze, locurile la Tribuna 0, Tribuna I şi Tribuna a II-a fiind rezervate abonaţilor. Secretarul general al Pandurilor spune că jucătorii au nevoie de susţinerea publicului: „Sunt momente în care trebuie să fim uniţi, să fim toţi alături de echipă de la conducere la suporteri. Sunt sigur că vom avea parte de mulţi susţinători la acest meci. S-a văzut acest lucru şi când am jucat cu Ceahlăul, meci pe care l-am jucat la jumătatea săptămânii, dar la care am fost susţinuţi de peste 5.000 de oameni din tribunele „Municipal”-ului. Sunt suporterii noştri, care ne susţin meci de meci şi alături de care sunt sigur că ne vom bucura la finalul meciului cu FC Braşov”, a declarat Daniel Băloi pentru www.sportingorj.ro.

Tichetele gratuite vor fi distribuite sâmbătă, în ziua jocului cu FC Braşov, la casele de bilete de la Stadionul „Municipal” din Târgu Jiu.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • PPK spune:

    Daca tot vroiati sa va aporopiati fani lasati intrarea gratis pe tot stadionu si asa nu da lumea buzna sa vina sa va vada…nu sa umplut stadionu cu steaua craiova dinamo si vine lumea cu brasov…so credeti voi…maxim 3-4 mii de oameni o sa fie daca e vremea frumoasa,daca ploua 5-1000 de oameni…oricum ar fi bine daca nu ar pica..Forza Stiinta!!!

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.