RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Derby gorjean în seria a IV-a a Ligii a III-a

/ 20 aprilie 2010

Ralbex Turcineşti şi Minerul Motru se vor confrunta în această după amiază la Târgu Cărbuneşti într-un meci cu mari implicaţii în clasamentul seriei a IV-a a Ligii a III-a.

Cele două echipe gorjene au mare nevoie de puncte, atât Ralbex cât şi Minerul Motru fiind implicate în lupta pentru evitarea retrogradării. Ralbex şi Minerul Motru sunt, înaintea acestei etape, colege de clasament, ocupând locurile 10 şi 11, trupa lui Cristi Popescu acumulând 31 de puncte, în vreme ce echipa condusă acum de Fane Nanu a acumulat cu un punct mai puţin. Indiferent de rezultatul ce va fi înregistrat pe terenul de la Târgu Cărbuneşti, situaţia celor două echipe gorjene ar putea fi uşurată de o victorie a celeilalte echipe gorjene din serie, Minerul Jilţ Mătăsari, care are meci în această etapă în deplasare, cu Progresul Corabia, o contracandidată la retrogradare a Ralbexului şi Minerului Motru.

Partidele sunt programate cu începere de la ora 17:00.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.