RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Cupa Sport in Gorj la streetball – GALERIE FOTO

/ 19 aprilie 2010

Cupa Sport in Gorj la streetball s-a dovedit a fi un succes încă de la prima ediţie, fapt ce ne face să dezvoltăm pe viitor acest proiect. Bucuria jocului poate fi descrisă şi în cuvinte, însă am ales ca fotografiile să spună mai multe despre această primă ediţie.

Comentează!

3 Comentarii până acum

  • Alex spune:

    extraordinara organizare muzica,vreme super, materiale prmotionale a fost un super eveniment sper sa continue cu acest gen de competitii ,a fost ff frumos ne-a ajutat si vremea felicitari tuturor echipelor participante si inca o data organizatorilor.

  • EnergiAAA spune:

    Intradevar Felicitari SportInGorj , acest turneu(concurs) se datoreaza in mare parte celor de la sportingorj..Ati facut o treaba foarte bune ! SPer ca pe viitor sa mai fie actiuni din astea ! Multi copii , atmosfer de competitie …foarte frumos

  • berca alex spune:

    am fost ne invinsi in 5 meciuri dar in ultimul meci am pierdut eu sunt fericit ca ne-am distrat foarte tare si ca am lucrat in echipa le multumes si prietenilor care au fost in echipa sanda silviu vlad albieru si horia multumesccccc :X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.