RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Cârțu: „Trebuie să jucăm cu încredere”

/ 16 aprilie 2010

Pandurii joacă astăzi de la ora 20:30 cu Unirea Urziceni, un meci la care antrenorul Sorin Cârțu le cere jucătorilor să nu se gândească la numele adversarilor, ci doar la situația din care trebuie scoasă echipa târgujiană.

“N-am nevoie de jucători care să se piardă sau să fie complexaţi că joacă împotriva lui Bilaşco, Onicaş, Todea sau Kapetanos. Singura șansă de a ne salva este aceea de a juca toate meciurile cu încredere”, a declarat Sorin Cârțu încercând să creioneze spiritul pe care echipa sa trebuie să-l aibă la întâlnirea cu echipa campioană.

De la Pandurii vor lipsi de la meciul cu Unirea Urziceni brazilianul Cardoso, suspendat pentru cumul de cartonașe galbene, Murgan și Orac – accidentați, și Arrieta, Tilincă, Ghindeanu și Dedu – lăsați la echipa a doua. Nici Ronny Levy, antrenorul Unirii Urziceni, nu are toți jucătorii disponibili, Semedo, Brandan și Epaminonda fiind suspendați pentru partida din această seară.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.