RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Stanca se teme de ce e mai rău

/ 14 aprilie 2010

Probabil cel mai bun om al Pandurilor din această primăvară, artizanul a cel puţin jumătate dintre punctele obţinute de gorjeni în retur, Răzvan Stanca a avut ghinionul de a se accidenta la meciul de la Mediaş şi acum aşteaptă rezultatul analizelor pentru a vedea care îi va fi viitorul.

Stanca are probleme medicale la spate de mai multă vreme şi se teme ca nu cumva să fie nevoit să ajungă să fie operat de hernie de disc. Portarul Pandurilor suferă în fiecare dimineaţă şi nu se poate da jos din pat până nu face o injecţie, însă speră să treacă cu bine peste acest moment mai dificil aşa cum a mai făcut-o şi pe vremea când evolua la Farul Constanţa.

Poarta Pandurilor la meciul cu Unirea Urziceni va fi lăsată de Stanca pe mâinile lui Mingote, un portar valoros, dar care pleacă din start cu handicapul de a nu fi fost folosit de multă vreme, de la ultimul meci din turul campionatului, cel câştigat de gorjeni cu 2-0 în faţa celor de la Unirea Alba Iulia, partidă care este totodată şi ultima câştigată de Pandurii.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.