RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia pe locul 3 şi prezenţa la Campionatul Mondial sunt ţintele lui Paul Giotoiu

/ 13 aprilie 2010

Paul Giotoiu visează la un podium prins cu Energia în Liga Naţională, dar şi la o prezenţă cu echipa naţională la Campionatul Mondial, aşa că este hotărât să tragă tare pentru a-l convinge pe selecţionerul Vasile Stângă, cel care-i este şi antrenor la echipa de club.

Pivotul Energiei spune că simte că a avut un sezon mai bun decât precedentele, iar antrenorul Vasile Stângă i-a apreciat evoluţiile readucându-l la echipa naţională: „Este un pas înainte pentru mine pentru că la un moment dat îmi cam pierdusem speranţa de a mai prinde naţionala, dar în ultima vreme s-a apelat din nou la mine. Mă bucur şi pentru mine şi pentru celelalţi colegi de echipă, care au avut şansa să fie convocaţi acum” a declarat încrezător Paul Giotoiu. Acesta dă asigurări că, indiferent de felul în care va fi folosit de Stângă la naţională, el va da totul pe teren pentru a-l convinge că merită să fie acolo: „O să dau totul pentru că naţionala e un capitol aparte pentru oricine. Oricum, la naţională joacă doar cei mai buni. Ar fi un vis împlinit pentru mine să mă calific la Turneul Final cu naţionala şi să termin pe podium cu Energia în campionat”, a mai spus Paul Giotoiu.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.