RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Minerul Motru revine la viaţă după succesul de la Corabia

/ 11 aprilie 2010

Minerul Motru a reuşit o victorie surprinzătoare, în deplasare cu Progresul Corabia, la primul meci de la venirea lui Fane Nanu la echipa gorjeană.

„A fost un meci la care diferenţa de scor putea fi şi mai mare, dar importantă a fost schimbarea de atitudine a jucătorilor. A fost o surpriză felul în care jucătorii s-au comportat având în vedere prin ce am trecut până acum”, a declarat pentru www.sportingorj.ro Mihai Cernica, directorul sportiv al celor de la Minerul Motru. Gorjenii au deschis scorul în urma unei lovituri libere executate de Ceauşu, un fundaş al gazdelor deviind mingea în propria poartă, însă pauza a găsit cele două echipe la egalitate, scor 1-1. În partea a doua a întâlnirii elevii lui Fane Nanu au mai înscris de două ori, mai întâi prin juniorul Pau, Şoo fiind cel care a stabilit scorul final final în ultimele minute ale întâlnirii.

Victoria de la Corabia a mai destins atmosfera destul de încărcată din ultima vreme de la Motru, Minerul ajungând, surprizător pentru foarte mulţi, să lupte din greu pentru salvarea de la retrogradare: „Sunt convins că va fi bine. E de admirat curajul lui Fane Nanu de a fi preluat o echipă aflată în situaţia noastră, după acea serie neagră pe care am avut-o. Surprinzător este şi faptul cum Fane Nanu a reuşit să-i disciplineze şi să-i aşeze pe jucători în teren. Cred că el i-ar vrea pe toţi aşa cum era el când juca…”, a mai declarat Mihai Cernica. Acesta a mai precizat că acest succes nu trebuie să fie decât un prim pas al redresării echipei, foarte importante fiind şi meciurile care vor urma: „Avem un meci greu acum cu Armata, o echipă care se află şi ea într-o situaţie asemănătoare cu cea a noastră, dar acest meci trebuie câştigat pentru a demonstra că nu este întâmplător succesul nostru cu Progresul Corabia”, a mai spus directorul sportiv al motrenilor.

Fane Nanu a stat pe bancă la acest meci în calitate de directior tehnic, iar săptămâna viitoare conducerea Minerului Motru va încerca să rezolve şi problema rezilierii contractului fostului antrenor, Constantin Andriucă, pentru a putea înregistra contractul de antrenor al fostului internaţional.

Progresul Corabia – Minerul Motru 1-3 (1-1)

Minerul Motru: Trică – Bălan, Purcel, Munteanu, Ceauşu, Militaru, Stanciu, C. Laurenţiu (Ureche), Şoo (Paleaşcă), Moraru (D. Popescu), Pau. Antrenor: Fane Nanu.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.