RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Jiul Rovinari a obţinut prima victorie în acest retur

/ 10 aprilie 2010

După o serie de rezultate care nu a mulţumit conducerea tehnică a Jiului Rovinari, echipa lui Cătălin Trofin a reuşit să spargă gheaţa şi să obţină primul succes din acest retur, scor 2-0 în compania celor de la Gloria Arad.

Meciul nu a fost deloc unul uşor pentru gazde, care în prima repriză au ratat o ocazie imensă prin Minciună, dar au tremurat serios la o minge bâlbâită în careu de portarul Milenovici. Repriza secundă a adus un gol rapid al Jiului Rovinari, care a deschis scorul prin reuşita lui Şoşoi din minutul 46, la o pătrundere în careu a atacantului şi un şut la colţul lung, fără speranţă pentru portarul arădenilor. Totul se putea nărui în minutul 61, când oaspeţii au primit un penalti, dar ghinionul ultimelor etape s-a transformat în noroc, după ce mingea a lovit bara laterală s-a plimbat pe linia porţii şi a ieşit apoi în aut de poartă. Bucuria menţinerii avantajului pe tabelă a fost imediat dublată la faza ce a urmat de golul lui Fotescu, atacantul venit de la Drobeta ducând scorul la 2-0. La acest scor oaspeţii au cedat, au avut şi un eliminat, iar Jiul a mai ratat o ocazie rarisimă după ce Şoşoi a scăpat singur cu portarul, dar încercarea sa de lob nu a prins cadrul porţii.

Victoria Jiului a fost umbrită de accidentarea suferită în debutul reprizei secunde de antrenorul-jucător Cătălin Trofin, acesta fiind suspect de ruptură musculară în zona inghinală. „Nu mai contează acum că am suferit această accidentare. Importantă este victoria. Am aşteptat mult după ea şi sper ca aceste puncte să fie descătuşarea acestei echipe. Avem şi un program care ne avantajează. Trebuie să urcăm în clasament şi să ne aşezăm acolo unde ne este locul, departe de zona retrogradării”, a declarat Cătălin Trofin pentru www.sportingorj.ro.

Etapa viitoare Jiul Rovinari avea programat meci în deplasare cu cei de la Retezatul Haţeg, însă această echipă s-a retras în acest retur şi trupa lui Trofin va obţine un succes cu 3-0 la masa verde, iar următorul meci al gorjenilor pe teren propriu s-ar putea desfăşura pe noul stadion de la Rovinari, acolo unde au fost deja aduse modulele cu vestiarele, în cel mai scurt timp urmând a se obţine şi omologarea terenului pentru meciurile în Liga a III-a.

Jiul Rovinari – Gloria Arad 2-0 (0-0)
Teren Moi, spectatori 300

Au marcat: Şoşoi (min. 46), Fotescu (min. 62)

Jiul Rovinari: D. Milenovici – Traşcă, Cârciumaru, Ularu, Trofin (min. 55 Arcanu) – Tudorache, Z. Milenovici, R. Rădoi (min. 75 Apostol), Minciună – Şoşoi (min. 85 Dolcescu), Fotescu (min. 72 Siminic). Antrenor: Cătălin Trofin.

www.sportingorj.ro

Comentează!

3 Comentarii până acum

  • jiul spune:

    hai jiul rovinari

  • ssss. spune:

    Nu-i nicio gluma , ca acum n-am chef de caterinca ! Sunt foarte serios . Rezultatele de ieri din C-5…inc-o dovada ca-n fotbalul nostru orice-i posibil. Dar absolut orice . E clar ca-n momentul de fata doar bunul Dumnezeu poate stopa sa nu se ajunga ca haosul sa domine… Cum ? Spunand DNA-lui , ca are voie sa ajunga si prin ligile inferioare !

  • jiul spune:

    trebuia sa va dati seama ca in retur o sa inceapa jocurile de culise . noi de acum inainte tre sa fim foarte atenti la jocurile de acasa, nu mai avem voie sa facem pasi gresiti. Suntem pe locul 8 dar tot atat de repede poti cadea pe 13, asa ca mai multa munca din partea tuturor inclusiv a conducerii administrative. va doresc multa bafta si sper din tot sufletul intr-o victorie cu MUNCITORUL RESITA.

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.