RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Cârţu: „Pentru noi toate meciurile sunt speciale”

/ 9 aprilie 2010

Cârţu ştie că meciul de duminică este unul foarte important pentru soarta Pandurilor în Liga I, însă nu desprinde partida de la Mediaş de tabloul celorlalte întâlniri pe care gorjenii le mai au de disputat în acest campionat.

Tehnicianul Pandurilor consideră că meciul cu Gaz Metan Mediaş este doar una dintre cele opt finale pe care echipa sa le mai are de disputat, însă aceste finale au un caracter aparte, chiar şi în cazul unor remize putându-se contabiliza drept victorii:

Cârţu va putea să se bazeze la Mediaş pe toţi jucătorii din lot, echipa fiind scutită de suspendări la meciul cu Gaz Metan, doar Murgan şi Tremonti acuzând probleme medicale după meciul cu Dinamo, probleme peste care antrenorul  crede că cei doi vor trece până la ora partidei.

Întâlnirea dintre Gaz Metan Mediaş şi Pandurii Târgu Jiu este programată a se disputa duminică, pe terenul medieşenilor, cu începere de la ora 15:00, şi va fi transmisă în direct de GSP TV.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.