RSS post comments feeds rss email feeds twitter

AVANCRONICA LIGA A III-A, SERIA A IV-A / FC Vişina Nouă – Minerul Jilţ Mătăsari

/ 8 aprilie 2010

Încă în căutarea unui antrenor potrivit aspiraţiilor pe care Minerul Mătăsari şi le-a fixat pentru sezonul viitor, echipa minerilor mătăsăreni va juca şi în etapa a XXIII-a tot sub bagheta interimarului Ardeoiu.

Directorul sportiv al Minerului Mătăsari spune că Vişina Nouă nu este o echipă care să le provoace frisoane jucătorilor gorjeni: “Mergem la Caracal pentru a juca meciul cu Vişina Nouă, un meci de la care sperăm să ne întoarcem şi cu un rezultat bun. Nu ne temem de adversar pentru că noi am jucat mereu bine în compania echipelor bune, mai ales în deplasare. Vişina Nouă nu este o echipă de speriat, este o echipă în media echipelor din această serie, iar în tur i-am învins cu 3-0”, a declarat Ion Şolea pentru www.sportingorj.ro .

În privinţa postului de antrenor principal, ocupat temporar de Victor Ardeoiu, Ion Şolea spune că sunt discuţii cu antrenori care nu sunt din zonă şi că cei din conducerea clubului se gândesc acum mai mult la sezonul viitor: “Acum nu se pune problema retrogradării, dar ceea ce facem noi acum, căutând un antrenor pentru echipă, se leagă de viitorul clubului, iar noi vrem mai mult decât să stăm liniştiţi în Liga a III-a. Nu vrem să ne grăbim cu numirea noului antrenor pentru că nu mai vrem să facem experimente. Suntem decişi să aducem un antrenor cunoscut, un antrenor cu nume, pentru că ne dorim ca pe viitor să avem şi obiective mai îndrăzneţe. Suntem în negocieri, dar nu putem da nume. Cel mai probabil noul antrenor al echipei va fi anunţat săptămâna viitoare”, a precizat Şolea.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.