RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Ştefan Nanu a fost numit antrenor la Minerul Motru

/ 7 aprilie 2010

Situaţia dificilă prin care trece Minerul Motru a dus la schimbarea antrenorului Andriucă, iar după câteva etape de interimat, asigurat de Petre Gheorghe, conducerea echipei motrene a bătut palma cu fostul internaţional Fane Nanu, care se va ocupa de acum de pregătirea echipei.

Misiunea lui Fane Nanu este aceea de a salva Minerul Motru de la retrogradare, echipa gorjeană fiind acum într-o situaţie jenantă, ocupând locul 16 în clasamentul seriei a IV-a a Ligii a III-a. “Spre ruşinea noastră, a tuturor celor care ne ocupăm de destinele acestei echipe, Minerul Motru este în situaţia de faţă. Ne asumăm toate criticile. Niciodată nu am fi crezut că ne vom afla într-o situaţie de genul acesta, dar trebuie să luptăm să ne trezim din acest vis urât. Sperăm ca venirea lui Fane Nanu să fie şocul de care echipa avea nevoie. Apreciem foarte mult curajul lui Fane Nanu de a se înhăma la o astfel de muncă atât de riscantă. El ştia jucătorii, ştie şi că situaţia este grea, dar este un caracter adevărat şi sperăm ca împreună să reuşim să redresăm corabia”, a declarat pentru www.sportingorj.ro directorul sportiv al motrenilor, Mihai Cernica.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.