RSS post comments feeds rss email feeds twitter

AVANCRONICA LIGA A III-A, SERIA A V-A / FC Şcolar Reşiţa – Pandurii II Târgu Jiu

/ 7 aprilie 2010

Liderul seriei a V-a a Ligii a III-a, Pandurii II Târgu Jiu, are programat un meci în deplasare în etapa a XXIII-a, trupa lui Gabi Zahiu urmând a întâlni pe FC Şcolar Reşiţa.

La începutul săptămânii antrenorul primei echipe, Sorin Cârţu, a renunţat la serviciile a doi jucători, atacanţii Arrieta şi Tilincă fiind puşi la dispoziţia echipei a doua: “Nu avem probleme de lot, în plus am primit şi întăriri de la echipa mare. Arrieta, Tilincă, Dedu şi Stanciu ne-au fost lăsaţi pentru această etapă şi sperăm să ne ajute să obţinem un nou succes”, a declarat pentru www.sportingorj.ro Viorel Cioară, organizatorul de competiţii al celor de la Pandurii II. Acesta a mai adăugat că în ciuda numelui, adversarul de vineri al Pandurilor este unul destul de experimentat: “Nu trebuie să ne lăsăm amăgiţi de numele echipei adverse pentru că nu e deloc vorba de nişte “şcolari”, ci vom avea de jucat împotriva unei echipe destul de bine închegată, cu mulţi jucători cu ştate vechi în liga a II-a. Cu toate acestea trebuie să ne respectăm statutul de favoriţi şi să obţinem victoria pentru a ne detaşa la şapte puncte de cei de la ACU Arad, care stau în această etapă”, a mai spus Viorel Cioară.

Situaţia grea prin care trece prima echipă a Pandurilor îi pune pe gânduri şi pe cei de la echipa a doua, în cazul unei retrogradări a primei echipe munca celor de la Pandurii II ar putea fi în zadar, regulamentul interzicând ca două echipe ale aceluiaşi club să activeze în acelaşi eşalon valoric: “Ne îngrijorează şi pe noi situaţia de la prima echipă şi sperăm ca echipa să se salveze de la retrogradare, însă orice s-ar întâmpla, noi vrem să ne facem treaba până la capăt şi să câştigăm seria din liga a III-a”, a precizat Viorel Cioară.

FC Şcolar Reşiţa – Pandurii II se joacă vineri, cu începere de la ora 17:00.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.