RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Sorin Cârţu şi-a oprit întreg lotul în cantonament

/ 6 aprilie 2010

Jucătorii Pandurilor se află de luni în cantonament la Hotel Sport în vederea pregătirii jocului de joi, când trupa lui Cârţu va da piept cu Dinamo Bucureşti.

În afara celor doi jucători trimişi la echipa a doua, tot lotul Pandurilor a fost oprit de Sorin Cârţu în cantonament, el urmând a se decide miercuri asupra celor 18 pe care-i va trece pe foaia de joc la confruntarea cu Dinamo. La acest meci tehnicianul Pandurilor va putea conta şi pe serviciile celor trei jucători care au fost suspendaţi pentru partida de la Galaţi: Stromajer, Hidişan şi Rusu. De asemenea, atacantul Kamara ar putea fi şi el pe lista celor 18 pentru meciul cu Dinamo după ce a ratat partida cu Oţelul din cauza unor probleme medicale.

Martinovic şi Murgan, jucători care au părăsit terenul accidentaţi la Galaţi, ar putea fi şi ei recuperaţi până la ora meciului cu Dinamo.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.