RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Steaua a lămurit situaţia calificării în play-off învingând pe Gladiator

/ 2 aprilie 2010

Ultima şansă a Energiei de a prinde un loc de play-off nu a depins de jocul ei, ci de cel al Stelei, echipa bucureşteană nelăsând loc pentru speranţe gorjenilor sau orădenilor, care sperau într-un eşec al Stelei la Cluj.

Energia mai putea prinde locul 8 la finalul sezonului regulat doar dacă în ultima etapă Gladiator Cluj reuşea să învingă pe teren propriu pe Steaua Turabo, iar Evans şi compania s-ar fi impus pe terenul campionilor. Şansele, aşa mici cum erau, au fost spulberate de joi, când Steaua a învins pe Gladiator la Cluj cu scorul de 78-68. Steliştii au început mai timoraţi partida şi au fost conduşi la capătul primului sfert, însă au rezolvat mare parte din problema calificării în play-off în cel de-al doilea sfert.

În aceste condiţii, partida de la Ploieşti dintre Asesoft şi Energia Rovinari nu mai are nicio miză pentru echipa gorjeană, care va termina sezonul regulat pe locul 10 urmând a juca în play-out, cel mai probabil în compania celor de la SCM U Craiova.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.