RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Lista concurenţilor înscrişi la Concursul Umbro

/ 2 aprilie 2010

Concursul Umbro, al cărui mare premiu îl consituie un echipament de joc oficial al Pandurilor, a demarat astăzi, oadată cu etapa a XXV-a din Liga I. În concurs s-au înscris 17 concurenţi pentru această etapă.

De comun acord, organizatorul şi sponsorul concursului au luat decizia ca înscrierile  să poată continua şi după această primă etapă a concursului, cu menţiunea că cei înscrişi după data de 1 aprilie nu vor putea depune pronosticuri pentru etapa a XXV-a, iar cei înscrişi după data de 5 aprilie vor rata şi runda cu numărul XXVI. Termenul limită până la care se vor mai face înscrieri în concurs a fost stabilit pentru vineri, 9 aprilie, ora 24:00.

Iată lista userilor înscrişi la concursul Umbro care pot participa încă de la prima etapă:

cosminbara
lulanebunu
laurentiu91
mitza_18
nuutzuu
nashulali
alin_fotbal
Adi
ultrasinu
coco
cristiana12
sorin13
suporter75
EnergiAAA
energic7up
edi99
florinel

Atenţie! userul cosminbara s-a inscris in concurs, dar nu a trimis pronosticurile pentru prima etapă in timp util, asa ca el va intra in concurs odata cu cea de-a doua etapă a concursului nostru, în vreme ce userul florinel a trimis pronosticurile, insa nu a trimis datele de identificare, acest lucru putând fi făcut doar până la data de 9 aprilie. În cazul in care nu va trimite nici pana atunci datele de identificare, acesta nu va putea intra în posesia premiului dacă va ajunge în postura de a fi premiat.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.