RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia Rovinari, televizată la ultimul meci din sezonul regulat

/ 1 aprilie 2010

Energia Rovinari joacă ultimul meci din sezonul regulat pe terenul campionilor de la Asesoft Ploieşti, un meci care, cu mult noroc, ar putea aduce calificarea gorjenilor în play-off.

Trupa lui Theo Evans încearcă vineri imposibilul, pentru play-off fiind necesară o victorie la Ploieşti, însă un succes al Energiei în faţa Asesoftului nu este însă şi suficient. Pentru a prinde locul 8, Energia are nevoie şi de o înfrângere a Stelei în partida pe care bucureştenii o susţin în deplasare la Cluj în compania celor de la Gladiator, înfrângere care ar constitui o surpriză la fel de mare ca şi o victorie gorjeană la Ploieşti. În cazul în care Energia şi CSM Oradea vor învinge în ultima etapă, iar Steaua va pierde, Energia are avantajul de a fi câştigat ambele meciuri disputate cu Steaua şi, cu 7 puncte ar fi prima în clasamentul celor trei urmând a prinde in-extremis locul 8. Acelaşi avantaj l-ar avea Energia şi dacă alături de Steaua în această rundă ar pierde şi orădenii, în acest caz departajarea fiind făcută doar între Energia şi Steaua. Dacă Steaua va câştiga la Cluj meciul cu Gladiator, ceea ce este foarte posibil, orice alt calcul este de prisos, echipa lui Bogdan Popescu urmând a fi ultima calificată în play-off.

Partida dintre Asesoft Ploieşti şi Energia Rovinari a stârnit un interes deosebit, ea urmând a fi transmisă în direct de TVR 2, asta deşi până acum meciurile gorjenilor au fost transmise de obicei de canalul TVR 3 sau de canalele regionale ale TVR.

www.sportingorj.ro

Comentează!

4 Comentarii până acum

  • abu spune:

    Stati linistiti ca a batut Steaua. Noi nu am fost in stare sa castigam nici la Craiova, nici la Gladiator, nici la Brasov, nici la Dinamo, nici la CSM, nici la Otopeni, toate clasate sub noi!

    • `me` spune:

      lol :))) ioaneeeeeeeeeee si daca nu leam batut care e problemaaaa?????eu nu vad vreo problemaaaa…?!!…se mai intamplaaaaaaa….obisnuitivaaa

  • mihai spune:

    problema e ca nu jucam in play-off…si asta numai din vina noastra

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.