RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii vor juca joia viitoare cu Dinamo

/ 30 martie 2010

Liga Profesionistă de Fotbal a luat act de voinţa celor de la Antena 1, care deţin a doua opţiune de transmitere a meciurilor din Liga I, de a transmite partida de la Târgu Jiu dintre Pandurii şi Dinamo şi a modificat calendarul etapei a XXVI-a.

Partida pe care Pandurii urmau să o dispute cu Dinamo miercuri, după Paşte, a fost mutată joi şi va încheia runda respectivă urmînd a fi transmisă în direct de Antena 1 cu începere de la ora 20:30. Liga a stabilit şi calendarul rundei a XXVII-a a Ligii 1, etapă în care Pandurii vor juca în deplasare cu Gaz Metan Mediaş, meciul urmând a se disputa duminică, 11 aprilie, cu începere de la ora 15:00.

Până la meciurile cu Dinamo şi Gaz Metan Mediaş, Pandurii mai au de trecut un obstacol în această săptămână, vineri fiind programat meciul cu Oţelul Galaţi, partida fiind transmisă în direct de GSP TV cu începere de la ora 14:00.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.