RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Fără Stromajer, Rusu şi Hidişan la Galaţi

/ 30 martie 2010

Sorin Cârţu se vede nevoit ca pentru meciul de la Galaţi să alcătuiască un lot din care vor lipsi nu doar Păcurar şi Stromajer, dar Rusu şi Hidişan.

În vreme ce Păcurar are ruptură musculară şi are nevoie de o pauză mai lungă, iar Stromajer s-a ales cu un cartonaş roşu la meciul cu Steaua şi este suspendat pentru partida cu Oţelul, meciul de la Galaţi va fi ratat şi de Rusu şi Hidişan, ambii suspendaţi pentru cumul de cartonaşe galbene. Dacă prestaţia lui Rusu a fost apreciată de tehnicianul Pandurilor, jucătorul trimis de Cârţu la închidere fiind şi omul care l-a scos din joc pe Ovidiu Petre, Hidişan a fost criticat de antrenor, acesta considerând că mijlocaşul nu a reuşit să impulsioneze ofensiva echipei sale după introducerea sa în teren.

Absenţele lui Rusu, Hidişan şi Stromajer vor fi compensate de revenirile lui Murgan, care a ratat meciul cu Steaua din cauza unui torticolis, o contractură dureroasă a muşchilor gâtului care limitează mişcările capului, şi a lui Grecu, care a ispăşit pedeapsa de o etapă pentru cumul de cartonaşe galbene.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.