RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Theo Evans: “Nu cred că Steaua e o echipă care ar merita să joace la play-off”

/ 29 martie 2010

Theo Evans nu vrea să comenteze zvonurilor conform cărora Steaua ar fi fost împinsă spre play-off în defavoarea Energiei şi a celor de la CSM Oradea.

Americanul de la conducerea Energiei spune că i-au ajuns şi lui la ureche zvonurile conform cărora Steaua va ajunge în primele opt nu doar pe munca jucătorilor din teren: „Am auzit şi eu discuţii despre referitoare la faptul că Steaua oricum va intra în play-off pentru că este o echipă care a investit foarte mulţi bani şi au jucat şi în Cupele Europene şi dacă nu ar intra ar fi chiar un dezastru pentru ei. Nu ştiu cum să comentez toate acestea…”, a declarat Evans la finele meciului Energiei cu CSM Oradea. Antrenorul gorjenilor mai spune şi că, pentru el nu există cuvântul blat şi că nu avea cum să gândească să lase Oradea să câştige la Târgu Jiu pentru a încurca Steaua: “Îmi pare rău pentru Oradea pentru că, dacă noi nu vom intra, mi-aş fi dorit să intre ei, dar nici nu puteam să vin aici şi să-i las să ne bată. Îl respect pe domnul Achim pentru munca pe care a făcut-o acolo şi îmi pare rău că nici una dintre echipe nu a putut intra la play-off. Noi am bătut Steaua de două ori, ei au învins Steaua la Oradea la 29 de puncte diferenţă şi nu cred că Steaua e o echipă care ar merita să joace la play-off”, a mai spus Theo Evans despre lupta în trei dusă de Energia, CSM Oradea şi Steaua Turabo pentru locul 8 la finele acestei stagiuni.

www.sportingorj.ro

Comentează!

15 Comentarii până acum

  • `me` spune:

    NU E!!!

  • I Love Energia spune:

    Steaua a castigat multe meciuri cu ajutorul federatiei. MULTE. Pacat ca in Romania exista arbitrii asa corupti care se lasa influentati poate arbitrii nu se gandesc ca sunt jucatori care fac tot ce pot pt a juca cat mai bine si sa prinda un loc in primele 8 iar altii care nici nu se streseaza asa tare ajung fara grija in play-off. aiurea:|

  • Dani spune:

    Corect,I-am batut si noi si Oradea.nu sunt o echipa constanta insa din pacate pentru noi ei si-au castigat meciurile usoare.cam aici s-a facut diferenta

  • mihai spune:

    steaua a batut aseosft,elba de 2 ori…de ce sa nu merite sa joace in play-off?ca am batut-o noi?spre deosebire de energia,si-a vazut de joc si a tratat serios si brasovul si gladiatorul si csm-ul si craiova.eu cred ca merita sa joace in play-off mai mult decat oradea si energia..cu victorie la brasov acum mergeam in excursie la ploiesti,eram in play-off..:(

    • `me` spune:

      hai ma mihai ca dai in SCF…steaua sia cumparat mare parte din meciuri;)

    • I Love Energia spune:

      mihai trezeste-te multe dintre meciuri au fost cumparate pt asta merita sa intre in play-off?? imi e rusine de un astfel de baschet in romania

      • mihai spune:

        de unde stii tu asta?ai vreo dovada?asa pot spune si altii despre noi

        • I Love Energia spune:

          mihai mama esti inteligent si stii multe ma asteptam sa stii si acest lucru;)

          • mihai spune:

            pana nu am o dovada,nu am cum sa acuz pe cineva asa aiurea.punct (vb antrenorului de la oradea)..:)

        • I Love Energia spune:

          scuza-ma dar de unele lucruri iti dai seama si in plus nu trebuie sa ai dovezi o hartie sau ceva…trebuie sa auzi de la cineva de incredere sau pur si simplu sa vezi ca de asta ne-a dat dumnezeu ochi. oricum nu te contrazic crezi ce vrei desi sunt sigura ca si tu crezi ca steaua a cumparat multe meciuri.

  • eduard spune:

    mihaitza tre s ate felicit…in sfarsit parca suna bine ce scri si tu…si te deosebesti de me si fetele cu „go energia bafta evans te iubim”

    • mihai spune:

      :)))..pai ce e corect,e corect.dar tot o sa il sustin pe evans..;)..si nu il iubesc,doamne fereste,doar nu am trecut de partea comunitatii aia ciudat machiata si imbracata..:)))parca tot femeile sunt mai atragatoare decat barbatii..;)

      • `me` spune:

        :)) am zis eu ca il iubesc pe theo?:O…maaa tu nu sti sa citesti:))) eu nu il iubesc pe theo domnee…:)) eu doar il sustin 😐 ca voi sariti pe el ca in pat…:)) si daca nu era el mai eram in div. A???

  • Stefi spune:

    e clar ca nu merita…meciuri peste meciuri cumparate

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.