RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Zero atacanţi, zero goluri

/ 27 martie 2010

Pandurii au remizat cu Steaua, scor 0-0, la capătul unui meci pe care l-a dominat pe alocuri categoric, dar care a dovedit încă o dată, că fotbalul, pentru victorie, are nevoie şi de atacanţi.

Sorin Cârţu a dovedit că este maestru al jocurilor cu granzii, Steaua a fost anihilată complet la Târgu Jiu şi a arătat ca o echipă de duzină, însă tehnicianul oltean a fost trădat de atacanţii săi.

Steaua a început puţin mai curajos, iar în minutul 7 Nicoliţă avea să trimită spre buturile lui Stanca ceea ce avea să rămână şi singurul şut pe spaţiul porţii trecut în dreptul echipei bucureştene în acest meci. Pandurii au replicat şi Tremonti şi Nalaţi au avut două bune ocazii în minutele 29 şi 30, dar Tătăruşanu a respins de fiecare dată în corner. Acelaşi Nalaţi, care a făcut un joc destul de bun vineri, a scăpat singur spre poarta lui Tătăruşanu în minutul 43 după o deschidere excelentă a lui Raskovic, dar de la 16 metri a trimis balonul imprecis şi scorul a rămas nemodificat.

Echipa gorjeană a dominat şi începutul reprizei secunde, fără însă a ajunge periculos în faţa porţii lui Tătăruşanu, asta până la eliminarea lui Ovidiu Petre din minutul 65, stelistul fiind sancţionat pentru o intrare dură asupra lui Rusu la mijlocul terenului. Minutele 73 şi 75 îl pun de două ori pe Tremonti faţă în faţă cu golul, dar şuturile sale sunt slabe, iar Tătăruşanu nu are probleme. Stromajer, soluţia lui Cârţu de revigorare a atacului pandur, s-a dovedit a fi o nouă şi mare deziluzie, slovenul fiind doar determinat şi bun atlet, nu şi atacantul de care Cârţu avea nevoie. De altfel, Stromajer avea să şi părăsească terenul după doar 20 de minute de joc, 20 de minute în care a încasat două cartonaşe galbene vâzând până la urmă şi culoarea roşie ce l-a trimis la vestiar înainte de vreme.

Egalul obţinut în faţa Stelei, altă dată motiv de bucurie, nu ajută acum în niciun fel formaţia gorjeană, ajunsă la un îngrijorător -15 în clasamentul adevărului

Pandurii Târgu Jiu – Steaua Bucureşti 0-0 (0-0)

Stadion “Municipal” Târgu Jiu, spectatori: 8.500

Pandurii: Stanca – Popete, Martinovic, Chibulcutean, Cardoso – Nalaţi (min. 68 Stromajer), Rusu, Orac, Vranjes (min. 63 Hidişan) – Tremonti (min. 88 Kamara) – Raskovic. Antrenor: Sorin Cârţu.

Steaua: Tătăruşanu – Golanski, Parpas, Jelev, Emeghara – Szekely (min. 52 Toja), Ov. Petre, Tănase, Nicoliţă (min. 79 Surdu) – B. Stancu (min. 69 Arm. Karamian), Kapetanos. Antrenor: Mihai Stoichiţă.

Cartonaşe galbene: Martinovic (min. 16), Tremonti (min. 42), Stromajer (min. 79 şi 88), Cardoso (min. 83), Hidişan (min. 90), Rusu (min. 90 +1) / B. Stancu (min. 22), Emeghara (min. 51), Toja (min. 57), Golanski (min. 83), Surdu (min. 90+1).

Cartonaşe roşii: Stromajer (min. 88) / Ov. Petre (min. 65).

Arbitri: Georgian Ionescu – Micloş Nagy, Gero Szabo. Rezervă: Adrian Comănescu.

www.sportiongorj.ro

Comentează!

2 Comentarii până acum

  • eduard spune:

    nea marine cum vrei s adai gol cu gloaba de stronmajer cand in loc s adea la poarta singur cu portaru de la 8 m se arunca ca in bazin….noroc ca dupa meci s-a aruncat in patu uneia si a inscris acolo

  • mihai spune:

    ala a fost cam penalty.voi nici la 0-0 cu steaua nu sunteti multumiti?

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.