RSS post comments feeds rss email feeds twitter

AVANCRONICA LIGA A III-A, SERIA A V-A / Jiul Rovinari – Minerul Mehedinţi

/ 26 martie 2010

Jiul Rovinari ţinteşte prima victorie din acest retur, asta deşi adversarul pe care urmează să-l întâlnească este unul puternic, implicat în lupta pentru promovare.

Rezultatele neconvingătoare din ultima vreme înregistrate de echipa rovinăreană îi obligă pe băieţii lui Cătălin Trofin să accepte doar varianta victoriei în meciul cu Minerul Mehedinţi: „Sper să spargem gheaţa şi să obţinem victoria în meciul cu Minerul Mehedinţi. Dacă privim în urmă, rezultatele nu ne susţin, dar trebuie să abordăm fiecare meci cu optimism, trebuie să jucăm la victorie”, a declarat antrenorul Jiului pentru www.sportingorj.ro . Acesta a evoluat înainte de a ajunge la Jiul Rovinari la Drobeta, echipă acum desfiinţată şi de la care mai mulţi jucători au ajuns la Minerul Mehedinţi: „Cunosc unii dintre jucătorii de la Minerul Mehedinţi, jucători cu care am fost coleg la Drobeta. Am să-i avertizez pe jucătorii mei despre felul în care aceştia joacă şi sperăm să le contracarăm jocul. Şi ei sunt într-un fel cu cuţitul la os. Sunt la patru puncte de primul loc şi dacă pierd meciul cu noi, atunci pierd în mare parte şi lupta pentru promovare. Este ultima lor carte în lupta pentru primul loc”, a mai declarat Cătălin Trofin.

Partida din turul campionatului s-a terminat la egalitate, scor 0-0, şi a fost punctul de pornire pentru o perioadă destul de prolifică pentru echipa condusă atunci de Constantin Andriucă: „În tur ei au jucat foarte bine. La vremea respectivă am spus că au practicat cel mai bun fotbal din serie. Noi ne-am apărat, am închis foarte bine şi, cu oarecare şansă, am reuşit să smulgem un rezultat de egalitate”, a mai spus Trofin. Acesta crede că echipa mai motivată va câştiga şi speră ca Jiul să fie cea care va trece în clasament trei puncte în dreptul ei la finalul meciului.

Partida dintre Jiul Rovinari şi Minerul Mehedinţi se va disputa vineri, cu începere de la ora 15:00, pe terenul de la Moi.

www.sportingorj.ro

Comentează!

34 Comentarii până acum

  • coco spune:

    cum e posibil sa avem atata ghinion? bai baieti mai mergeti la biserica ca sunteti cam pacatosi. nu se poate asa ceva se intampla ceva , cred ca sunt unii din jurul echipei care tin degetele incrucisate la meci, asa sa-i ajute dumnezeu .ar trebui sa sufere alaturi de echipa dar ii doare undeva . chiar am vazut ca dupa meci erau unii de la noi din cadrul clubului ca nu se puteau abtine din ras ,sa le fie rusine.

  • ssss. spune:

    Ghinion? Coco,ghinionul nostru cel mai mare este bunatatea lui Trofin si toleranta dom.Podaru. Daca dupa primele 2 etape am spus ca-e prea devreme pt. analize , acuma chiar ca putem trage niste concluzii :1.Pe terenul din Moi nu se poate juca fotbal de liga 3.astai clar.2.Mentalitatea conducator-antrenor-jucator nu corespunde pretentiilor acestui nivel,concret ce-am observat eu si de ce mi-e frica

  • ssss. spune:

    ,ca nu numai ca nu-am dobandit mentalitatea de invingatori ,ba mai mult o pierdem si pe ce-a de luptatori. Dom.Trofin ,inca tanar in meserie nu crede ca performanta fara dictatura cu jucatorul roman nu poti face. Ce-i reprosezi ? Daca eram in locul lui, dupa jocul cu Simeria mai faceam 90 min.de antrenament si toata saptamana cate 2 pe zi,pt.c-a antrenorul trebuie sa stie sa foloseasca jucatorul la …

  • ssss. spune:

    ..capacitatea maxima.Pe dom.Podaru il apreciez pentru tot ce face la echipa, si pentru ca-l sustine pe antrenorul,dar putea sa-i spuna personal si nu public, trebuie sa existe , respect dar si frica intre conducator – antrenor,pentru c-a sa continue si intre antrenor – jucator, si atunci sunt sigur ca nu ne prindea Pastele,fara o victorie.O alta greseala,spuneti ca vin jocuri usoare ? Eu nu cred !!!

  • ssss1 spune:

    de,fapt conducerea si trofin isi merita soarta, de ce? pai in tur s a apelat la voinea ca portar, care nu prea mai dorea sa apere,nefacand nici pregatirea de vara, si a aparat foarte bine, negresind la niciun in tot turul, iar acum nici nu mai este bagat in seama fiind trecut pe linie moarta de sefi. in retur caprarescu a gresit la 2 goluri din care 1 cu mehaditnti- se aude ca ar fi fost voit lasat go golul

    • ssss. spune:

      Am jucat fotbal poate cati ani ai tu de viata si nu mi-asi permite nici-o-data sa acuz un jucator de blat.Din experienta pe care o am pot sa-ti spun parerea mea ca greselile individuale apar, pentru ca unii jucatori au sarit peste niste trepte obligatorii in cariera lor. Te respect si te rog sa nu te mai semnez ca mine cu SSSS.

      • ssss1 spune:

        am jucat si io fotbal, si nu mi-ASI pesmite NICIODATA(nu nici-o-data) sa te corectez.

        • ssss. spune:

          Prietene , am scris intentionat despartit ca sa scot in evidenta . Dar daca tot ma provoci, dupa cat de corect vad ca scri tu ca profesor , mai bine prefer sa raman elev cu greseli. Si sa-ti spun ceva, indiferen cate greseli gramaticale fac , stiu ca tot ce scriu de Jiul Rov. scriu din inima ,,, dar tu ???

          • mihai spune:

            mai bine prefer (ori mai bine,ori prefer)..=)))..elev?pai ai zis ca ai multi ani de fotbal..=)))in curtea scolii sau unde?

        • mihai spune:

          MI-AS permite sa va corectez eu pe amandoi…sunteti praf..pune-ti numele aici daca sunteti asa guralivi,fotbaliatorilor..=)))

  • ssss1 spune:

    printr o legatura cu fotescu- care si el a jucat slab- acesta venind de la severin( ca sa curete pe Jiul se vede).caprarescu mai iesise aiurea la o faza in prima repriza dar jiul a fost salvata de un fundas. iar voinea sta si se uita.isi merita soarta antrenorii si conducerea, si cu asta si Jiul rovinari. rusine.

    • ssss. spune:

      Dom.Cristi, pentru ca sunt un suporter adevarat al Jiului Rovinari, si sunt alaturi de echipa si la bine si la rau,poate ma puteti ajuta sa nu se mai semneze si altii cu ssss.Multumesc mult.

    • mihai spune:

      mai lasa-ne cu voinea ca are aceeasi varsta cu tutankamon.ce *** de echipa aveti la rovinari..=)))

  • ssss2 spune:

    puneti-l pe rascol

  • ssss2 spune:

    poate e mai bun el

  • eu spune:

    stiti ceva ? nu va mai intepati asa caci se stiebn cine e ssss1 ori e voinea ori e o ruda de a lui care se bucura de raul echipei. oameni ca astia nu ar trebui sa mai fie la aceasta echipa. asa ca lasati rautatile si hai la treaba ca avem mult de munca.

  • corect spune:

    corect ar fi sa vine ssss….t la echipa sa le spuna ce sa faca.

  • jiul spune:

    hai jiul rovinari

  • mihai spune:

    ce gluma de echipa e si jiul vostru…=))))

  • florin salam spune:

    Vedetiva de treaba voastra,si lasatine sa ne pregatim in liniste…ca avem un obiectiv pe care trebuie sa-l indeplinim.TROFIN ii cel mai potrivit antrenor pt echipa JIUL ROVINARI.Nu va mai rugati pt raul echipei,ca D-zeu va vede si va rasplateste.BAFTA JIUL ROVINARI!!!

  • ssss. spune:

    Nesimtirea unora nu mai cunoaste limite. Si ma refer aici la cineva care, nu face parte din familia Jiului Rovinari… dar mare-n clont .Am scris corect ?

    • mihai spune:

      ia zi baiiiiiiii fotbaliatorule,cam la ce nivel ai practicat jocul asta pe dreptunghiul verde?fii sincer

  • un jucator la jiul spune:

    colegilor lasati rautatile si hai sa muncim mai mult . echipa asta nu merita sa fie acolo unde e. ne asteapta un meci foarte dificil acasa dupa PASTE si trebuie neaparat sa-l castigam. Hai sa muncim mai mult si sa gresim mai putin. BAFTA MULTA SA AVEM.

    • mihai spune:

      taci ma.cine esti?oare prinzi echipa?sunteti varza toti de acolo.lupu titular?..=)))ma prapadesc de ras

      • ssss. spune:

        Un om normal si intreg la minte n-ar avea absolut nici un motiv sa raspunda asa la un comentariu scris asa frumos ca cel de mai sus. Ce sa faci ,nu poti cere ceva de unde nu-i nimic ,decat invidie prosteasca dusa la extrem …

  • vrem liniste la echipa spune:

    nu mai vrem bisericute ,vrem sa fim o echipa. DAR OARE CINE NE DEZBINA? grea intrebare. ar trebui sa ne raspunda DOMNUL PODARU poate stie dumnealui.

  • dinamo spune:

    va rog sa ne lasati cu criticile astea.daca vreti sa ne ajutati veniti la meciuri si nu mai faceti tot felul de comentarii

  • dinamo spune:

    vad ca toata lumea stie fotbal. din tribuna e usor dar o sa vedeti ca o sa ne revenim asa ca stati linistiti

  • dinamo spune:

    ca nu o sa reusiti sa distrugeti echipa asta. acolo sunt numai baieti cu caracter si hotarati sa munceasca pentru echipa.daca tot stiti asa multe de ce nu veniti sa ne dati si noua un sfat dar la stadion nu pe internet

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.