RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia vrea în Cupa Cupelor

/ 26 martie 2010

Handbaliştii de la Energia şi-au fixat un nou obiectiv, iar acesta nu este legat de evoluţiile echipei în campionat, ci de cele din Cupa României.

Antrenorul Vasile Stângă a declarat că îşi doreşte ca în campionat să încheie sezonul pe podium, iar această poziţie urmează a conferi echipei gorjene dreptul de a participa în Cupa EHF. Stângă are însă un alt plan, iar prin intermediul Cupei României, gorjenii pot ajunge să joace în Cupa Cupelor: „Cupa României este un obiectiv. Tratăm foarte serios competiţia, depinde pe ce loc ne clasăm. Dacă terminăm pe trei jucăm semifinala că o echipă puternică. Şi din Cupă te poţi duce într-o competiţie europeană, în Cupa Cupelor. Competiţia aceasta e mai uşoară decât Cupa EHF. Uitaţi, Steaua poate ajunge în finală. Cinstit, aş vrea să mergem în Cupa Cupelor, Cupa EHF e foarte puternică”, a declarat Vasile Stângă cu privire la obiectivele Energiei din acest final de sezon.

www.sportingorj.ro

Cupa României este organizată de Federeaţia Română de Handbal sub denumirea de Cupa Ligii Naţionale şi va aduna la start doar primele opt echipe clasate la finele acestui campionat, turneul urmând a avea loc în perioada 19-22 mai.

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • laurentiu spune:

    Este foarte greu pentru ca in semifinala(daca ajungem ) vom intilni Constanta sau Resita,echipe care,cel putin la momentul asta, sint peste noi.Oricum ,succes !!

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.