RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Vasile Stângă: „Vreau să mă bat la campionat, altfel mai bine stau acasă!”

/ 25 martie 2010

Antrenorul Energiei vrea performanţă, altfel nu va rămâne la Târgu Jiu, acesta este mesajul pe care Vasile Stângă îl transmite conducerii clubului gorjean.

Selecţioner al naţionalei masculine de handbal a României, Vasile Stângă leagă rămânerea sa şi la cârma Energiei de atacarea titlului cu echipa gorjeană: „Am purtat nişte discuţii cu domnul Gore. Dacă se doreşte o performanţă mai mare rămân. Eu rămân doar să mă bat la campionat. Pentru locul 3 sau 4 nu vreau, mai bine stau acasă. Tind la mai mult. Vreau să mă bat la campionat cu Reşiţa şi Constanţa, dar să se dorească lucrul acesta”, a declarat antrenorul Energiei.

Vasile Stângă spune că el este pregătit pentru a se bate cu granzii din Liga Naţională şi că are deja pregătită lista cu jucătorii pe care-i doreşte pentru întărirea echipei din vară, însă deciziile urmează a fi luate în funcţie de bugetul echipei. Gore Popescu, preşedintele secţiei de handbal a clubului Energia, spune că va susţine proiectul lui Vasile Stângă: „Am să merg să discut despre acest aspect şi cu domnul director Constantin Bălăşoiu, cel care va conduce viitoarea companie energetică Electra. Avem nevoie de un buget de circa 5 milioane de lei pentru a face performanţă la Târgu Jiu şi cred că vom reuşi să adunăm acest buget. Ar fi şi păcat să nu facem aceste eforturi. Avem un lot care, cu încă 3-4 jucători de valoare pe care intenţionăm să-i aducem în vară, putem să ne batem cu oricine”, a declarat Gore Popescu pentru www.sportingorj.ro.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.