RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii au depus dosarul de licenţiere pentru sezonul 2010-2011

/ 25 martie 2010

Chiar dacă în lupta pentru supravieţuirea pe prima scenă a fotbalului românesc Pandurii şi-a redus simţitor din şanse în urma rezultatelor foarte slabe din ultima vreme, conducerea clubului gorjean speră ca echipa să se salveze şi îi oferă condiţiile administrative şi organizatorice de care are nevoie pentru a juca în continuare în Liga I.

Conform programării, oficialii clubului Pandurii au depus dosarul de licenţiere pentru sezonul 2010-2011 şi acum aşteaptă demararea propriu-zisă a acestui proces de licenţiere, proces care va începe pe 1 mai. „În linii mari a fost vorba de aceleaşi condiţii pe care trebuia să le îndeplinim şi pentru acest sezon, cu mici modificări. În opinia noastră, nu vor fi probleme în obţinerea licenţei”, a declarat pentru www.sportingorj.ro secretarul general al Pandurilor, Daniel Băloi, cel care l-a ajutat în acest an pe Pompiliu Popete, responsabilul cu licenţierile din cadrul clubului Pandurii Lignitul Târgu Jiu.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.