RSS post comments feeds rss email feeds twitter

AVANCRONICA LIGA A III-A, SERIA A IV-A / CS Vişina Nouă – Minerul Motru

/ 25 martie 2010

După ce antrenorul Constantin Andriucă a fost anunţat că s-a renunţat la serviciile sale, la Minerul Motru domină încă incertitudinea, o hotărâre finală în ceea ce priveşte banca tehnică a echipei urmând a fi luată abia luni, după meciul din această etapă, meci pe care motrenii îl vor disputa în deplasare cu Vişina Nouă.

Directorul sportiv al celor de la Minerul Motru, Mihai Cernica, a declarat pentru www.sportingorj.ro că situaţia este una care este greu de explicat: „Mi-e şi frică să dau un verdict pentru cele întâmplate la echipă pentru că deocamdată nu mai înţeleg nimic. Au fost nişte rezultate imprevizibile pentru mulţi, iar spre surprinderea multor oameni de fotbal Minerul Motru se află acum într-o situaţie foarte grea. Atâta vreme cât suntem în această zonă, este normal să ne fie frică de retrogradare. Ar fi ultima bombă. La asta chiar nu se gândea nimeni. Nu am luat în calcul la începutul campionatului că vom ajunge să ne luptăm pentru evitarea retrogradării. Etapele s-au scurs, rezultatele au întârziat să apară, iar indirectele nu ne-au ajutat deloc”, a spus Cernica. Acesta a mai declarat că situaţia trebuie cât mai bine gestionată pentru o ieşire rapidă din naceastă criză în care Minerul Motru s-a afundat: „Timpul este scurt şi nu trebuie să o mai lungim, luni trebuie luată o hotărâre. Acum chiar nu ştiu dacă schimbarea antrenorului este o soluţie. Trebuie să vedem ce vom face. Vom lua o hotărâre luni în cadrul Comitetului Director şi vom vedea ce este de făcut, dacă şi cum se va face rezilierea contractului lui Andriucă”, a mai spus directorul sportiv al motrenilor.

În timp ce conducerea caută soluţii pentru redresarea echipei, banca tehnică i-a fost oferită sub statutul de interimar lui Petre Gheorghe, antrenor care va pregăti meciul pe care Minerul Motru îl dispută vineri în deplasare cu Vişina Nouă: „La meciul cu Vişina Nouă mergem să jucăm şi să obţinem ceva puncte pentru că avem mare nevoie. Trebuie să ne regrupăm rapid, să strângem rândurile şi să redresăm situaţia foarte repede. Etapa următoare vom primi vizita celor de la FCM Alexandria, o echipă aflată în aceeaşi situaţie, şi nu ne mai putem permite niciun pas greşit”, a mai declarat Mihai Cernica.

Cu doar 24 de puncte adunate în acest sezon, Minerul Motru se află după 20 de etape pe locul 13 în clasamentul seriei a IV-a din Liga a III-a, acesta fiind primul loc retrogradabil.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.