RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Vranjes, un pariu pentru Cârţu

/ 23 martie 2010

Sorin Cârţu spune că a riscat introducându-l titular pe Vranjes, un jucător despre care nu ştie prea multe, dar de la care aşteaptă să se integreze şi să ajute mai mult echipa.

„Vranjes a venit în iarnă şi l-am cunoscut puţin doar în urma unui antrenament. Am riscat într-un fel cu el. Probabil că în timp o să înţeleagă ce vreau de la el. Am stat mult de vorbă cu el ca să înţeleagă ce vreau de la el cu zonele şi tactica mea, să vadă cum trebuie acoperite zonele în postura lui şi unde-i convine mai mult să joace”, a declarat Sorin Cârţu despre jucătorul bosniac adus în iarnă la Pandurii de fostul antrenor, Liviu Ciobotariu. Stojan Vranjes a avut două situaţii bune de a marca, l-a mulţumit pe Cârţu prin faptul că a ajuns în careu de unde putea înscrie, dar a lăsat de dorit în ceea ce priveşte precizia execuţiilor.

Stojan Vranjes a jucat deja trei meciuri pentru Pandurii, toate trei ca titular, însă doar Sorin Cârţu l-a lăsat, în meciul cu CFR Cluj, să şi termine partida în teren.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.