RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Cârţu îşi face mea culpa

/ 23 martie 2010

Tehnicianul Pandurilor, Sorin Cârţu, îşi recunoaşte greşeala de a fi plecat de la echipa gorjeană şi spune că dacă ar putea da timpul înapoi nu ar mai face acest lucru.

A fost şi o greşeală a mea. Se încheiase meciul cu un rezultat pozitiv pentru noi şi nu ar fi trebuit să continui cu acele proteste vehemente la adresa arbitrului”, a declarat Sorin Cârţu pentru Sport Total FM. Acesta a adăugat că a simţit că este obligat să plece pentru a nu pierde respectul jucătorilor pentru gestul pe care l-a făcut şi pentru faptul că urma să stea în tribună vreme de şase etape: “Am crezut că o să fie o schimbare în bine pentru ei, să îi ajut. Primisem şase etape de suspendare şi era greu să stau în afara băncii tehnice şi ei să joace. Am preferat să aibă un antrenor principal, dar nu a mers. Dacă aş da timpul înapoi, nu aş mai pleca. Dar timpul e ireversibil, nu mai ai ce să îi faci”, s-a confesat Cârţu.

Tehnicianul Pandurilor crede că echipa sa poate evita retrogradarea, însă acum are nevoie de o medie de 1,4 -1,5 puncte câştigate pe meci, medie pe care dacă o echipă o poate păstra pe parcursul unui campionat poate sta liniştită la jumătatea clasamentului.

www.sportingorj.ro

Comentează!

2 Comentarii până acum

  • jo spune:

    Mare om mare caracter, daca ati plecat pentru a nu pierde respectul jucatorilor. Va fi foarte greu sa salvati echipa domnule Cartu. Vin meciuri grele acasa care trebuie neaparat castigate. Nu mai merge cu egal
    Pacat ca nu avem o conducere pe masura stafului tehnic. Sa auzim numai de bine !

  • dobrescu dan spune:

    sincer , nu prea mai cred in evitarea retrogradarii.
    ea oate fi realizata numai cu daruirea exemplara a jucatorilor , corectitudinea arbitriilor , noroc dar obligatoriu cu meciuri aranjate.
    marea greseala a domnului Condescu a fost Ciubotariu , acum trebuie sa o repare prin orice mijloc.!!!
    succes domnule Cirtu , succes baieti !!!!

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.