RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Jiul Rovinari n-a reuşit să revină de la 0-2 la Sebiş

/ 22 martie 2010

Deşi Jiul Rovinari este o specialistă a meciurilor din deplasare, oarecum obligată şi de starea precară a terenului de la Moi, acolo unde joacă meciurile de pe teren propriu, trupa lui Cătălin Trofin a pierdut cu 2-1 (2-0).

Naţional Sebiş a început tare meciul cu echipa gorjeană şi a deschis scorul extrem de repede printr-un penalti transformat de Gligor în minutul 8. Ignea a dus scorul la 2-0 pentru gazde în minutul 26, după care a venit şi eliminarea lui Cârciumaru din minutul 30, la o fază la care arbitrul întâlnirii a arătat mult prea uşor cartonaşul roşu. Când toată lumea se aştepta ca gazdele să ia pe cont propriu partida, având un om în plus, cei de la Jiul Rovinari şi-a revenit, a jucat mai bine în 10 decât în 11, iar Şoşoi a redus din handicap în minutul 60. Gorjenii au fost foarte aproape de o revenire surprinzătoare, dar balonul trimis de Romeo Rădoi în minutul 78 a căzut pe bară, iar Jiul Rovinari s-a întors învinsă din deplasarea de la Sebiş.

“Paradoxal, echipa a jucat mai bine în zece oameni, după eliminarea lui Cârciumaru, repriza secundă a fost dominată de noi, însă nu am reuşit decât să reducem din handicap. Cred că un factor important în ceea ce s-a întâmplat la Sebiş a fost şi temperatura destul de ridicată, temperatură cu care jucătorii noştri nu erau obişnuiţi. I-am simţit moleşiţi în prima parte şi şi-au revenit abia în repriza a doua”, a declarat pentru www.sportingorj.ro Gabi Răscol, secundul celor de la Jiul Rovinari.

Pentru Jiul Rovinari etapa cu numărul XXI aduce pe terenul de la Moi un adversar redutabil, pe Minerul Mehedinţi, echipă aflată în lupta pentru promovare, alături de Pandurii II Târgu Jiu.

Naţional Sebiş – Jiul Rovinari 2-1 (2-0)

Au marcat: Gligor (min. 8-din penalti), Ignea (min. 26) / Şoşoi (min. 60)

Jiul Rovinari: Căprărescu – Traşcă, Cârciumaru, Ularu, Trofin – Stoian (min. 70 Tudorache), Z. Milenovic, Arcanu (min. 65 Apostol), Minciună (min. 75 Siminic) – Şoşoi, Fotescu (min. 46 R. Rădoi). Antrenor: Cătălin Trofin.

Cartonaş roşu: Cârciumaru (min. 30)

Comentează!

4 Comentarii până acum

  • ssss. spune:

    Fratilor,e groasa.E criza la noi ca si la Pandurii.Am scris nu cu mult timp in urma ca ne va prinde SF.PASTI,tot cu un singur punct.Oare de ce nu reusim sa castigam? Se pare o intrebare simpla,dar la care ne poate raspunde doar antrenorul.Cine a gresit? Noi! Noi toti! Siguri ca toti gresim.Ideea e s-o recunosti,ceea ce devine,brusc,pentru multi,un lucru al dracului de dificil .

  • ssss. spune:

    Cand vom castiga? Probabil ca numai cond.administrativa ne poate raspunde. Nici nu vreau sa ma gandesc ca conducatorii nostrii sunt in CRIZA de idei,gandinduse la Trofin la CRIZA sentimentala, ne gandindu-se la echipa aflata in CRIZA de timp, iar cu totii mereu,mereu in CRIZA morala.Si pana nu ma crizez si EU, personal cred ca sa ajuns aici, pentru ca ne-am multumit mereu,,,,,cu,,,,,PUTIN !!!

  • coco spune:

    d-le ssss dta ai fost la echipa asta in tur ? cate puncte aveam in primele 5 etape? ar trebui sa ne vedem fiecare de treaba noastra si sa lasam imbarligaturile.ai dreptate si dta e si vina antrenorului dar parca prea dati in el asa…eu zic ca ar trebui sa-l judecati abia dupa jocurile astea tari’ ca pana la urma echipele care ne-au batut in tur acasa ne-au batut si acuma . asta e valoarea lotului la ora actuala.

    • ssss. spune:

      Daca tot ce-am scris consideri ca cunt imbarligaturi,eu i-mi cer scuze la toti suporterii echipei noastre.Problema e insa ca NICI-O-DATA nu mi-a trecut prin cap sa cer demisia lui Trofin,l-am laudat,sustinut si incurajat.Iar daca l-am intepat usor cand a gresit,i-am vrut tot binele din lume.Cu alte cuvinte mult mai putina bunatatea lui ciobotariu si mult mai multa rautatea lui Cartu.Atat !!!

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.