RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Ralbex Turcineşti a remizat pe teren propriu cu Vişina Nouă

/ 21 martie 2010

Ralbex Turcineşti continuă să obţină rezultate bune, chiar dacă de această dată este vorba doar de un rezultat de egalitate pe teren propriu.

Elevii lui Cristi Popescu au înfruntat în acest weekend ocupanta locului trei în seria a IV-a, Vişina Nouă fiind una dintre echipele ce şi-au anunţat intenţia de a promova la finele acestui sezon. Oaspeţii au o echipă destul de experimentată, bine aşezată în teren, care a pus probleme celor de la Ralbex. De altfel, printre jucătorii celor de la Vişina Nouă spectatorii prezenţi la meci au avut ocazia să-i revadă pe Nica şi Glişcă, doi foşti jucători ai Pandurilor.

„Rezultatul este unul echitabil până la urmă. Am avut ocazii importante în prima repriză, printre care şi o bară, dar şi ei au avut în partea a doua, aşa că să nu-l mâniem pe Dumnezeu… Plus că a mai fost şi faza din ultimul minut în care arbitrul putea să ne penalizeze şi cu un penalti. Putea să-l dea, putea să nu-l dea… Până la urmă, bine că nu l-a dat! E clar că am întâlnit un adversar greu, care are şanse la promovare”, a declarat antrenorul Cristi Popescu pentru www.sportingorj.ro .

Ralbex Turcineşti a evoluat pe final de joc cu un om în minus după ce Gulioiu a fost eliminat după un fault la mijlocul terenului pentru care a primit al doilea cartonaş galben.

Ralbex Turcineşti a obţinut patru puncte în acest retur pe teren propriu după ce în cele două meciuri susţinute la Târgu Cărbuneşti a avut drept adversare echipele clasate pe locurile 1 şi 3 din seria a IV-a a Ligii a III-a, Triumf Bârca şi Vişina Nouă.

Ralbex Turcineşti – Vişina Nouă 0-0 (0-0)
Stadion „Gilortul” Târgu Cărbuneşti, spectatori: 200

Ralbex: Munteanu – Gugu (min. 75 Stoica), Amzucu, Cazacu, Gulioiu, Greiere, Gârlă (min. 80 Daviţoiu), Bucă, Mălăiele (min. 58 Roncea), Meliţă (min. 83 Mohora), Tarhat. Antrenor: Cristi Popescu.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • andrey spune:

    Am fost la 2-3 meciuri al echipei ralbex…sh am observat k dak nu ar fi amzucu sh portarul ar fi dezastru……

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.