RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Recoltă slabă în etapa a XX-a pentru echipele gorjene din Liga a III-a

/ 19 martie 2010

Singura echipă gorjeană care şi-a trecut în cont trei puncte în etapa din acest weekend este Pandurii II, echipă care a beneficiat de neprezentarea celor de la CS Ineu.

Minerul Motru şi-a pus mari speranţe în meciul de pe teren propriu cu CS Albota şi spera la un succes care să mai spele din ruşinea acelui 2-6 din etapa trecută, însă a trebuit să se mulţumească doar cu un 1-1. Oaspeţii au deschis scorul la Motru în minutul 12 prin Noguera, în vreme ce pentru Minerul Motru a marcat Ceauşu în minutul 37.

Minerul Mătăsari s-a chinuit din greu la Târgu Jiu în faţa Oltchimului, dar n-a reuşit nici măcar să egaleze după ce vâlcenii au marcat prin Marinescu în prelungirile primei reprize ceea ce avea să rămână singurul gol al întâlnirii.

La Târgu Cărbuneşti, Ralbex şi Vişina Nouă s-au duelat degeaba, niciuna dintre echipe nereuşind să perforeze poarta adversă deşi ocazii au fost şi de o parte şi de cealaltă. Echipa lui Marius Benegui se poate declara mulţumită şi cu acest rezultat de egalitate având în vedere că Ralbex a scos patru puncte din confruntările de pe teren propriu cu locurile 1 şi 3 din serie, Triumf Bârca, echipă surclasată în prima etapă a returului, şi Vişina Nouă fiind două dintre pretendentele la promovare din acest an.

Jiul Rovinari este cea de-a doua echipă din Gorj care a pierdut în această rundă a Ligii a III-a, asta deşi toată lumea spera la un rezultat bun al trupei lui Bobiţă Trofin la Sebiş. Deşi Jiul Rovinari este o specialistă a meciurilor din deplasare, oarecum obligată şi de starea precară a terenului de la Moi, acolo unde joacă meciurile de pe teren propriu, Naţional Sebiş a început tare meciul cu echipa gorjeană şi a deschis scorul extrem de repede după o eliminare a fundaşului Cârciumaru şi un penalti transformat de Gligor în minutul 8. Ignea a dus scorul la 2-0 pentru gazde, iar Şoşoi a redus din handicap în minutul 60, prea puţin însă pentru a mai putea schimba soarta partidei şi destinaţia punctelor puse în joc.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • ssss. spune:

    Dupa ce spatiul de scris comentarii , este masurat pentru doua fraze , acuma ne surprindeti cu o alta ideie trasnita ,de-a scrie despre 5 div.C intr-un singur articol cu cinci fraze si 15 cuvinte. Nu cred ca o s-a va mai deranjez si v-a doresc sa aveti parte numai de idei trasnite. CA ROMANU NUI NICIUNU !?!

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.