RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Martinovic, Arrieta, Tilincă şi Cardoso au rămas la Târgu Jiu

/ 19 martie 2010

Sorin Cârţu a făcut deplasarea pentru meciul cu CFR Cluj cu un lot de 20 de jucători, lot din care nu fac parte însă Martinovic, Arrieta, Tilincă şi Cardoso.

Dacă în privinţa lui Cardoso lucrurile sunt clare, acesta fiind suspendat la acest meci pentru cumul de cartonaşe galbene, patru la număr primite de brazilian în acest sezon, Martinovic a fost lăsat surprinzător acasă de antrenorul Sorin Cârţu. Fundaşul central sârb a acuzat ceva probleme medicale după partida de la Vaslui şi nu este complet refăcut, însă el şi-ar fi dorit să joace la Cluj fiind dispus să facă infiltraţii dacă Sorin Cârţu ar fi decis să-l introducă în teren. Antrenorul Pandurilor a decis însă că nu este cazul să rişte o recidivă a problemelor lui Martinovic înaintea meciului cu Steaua de pe teren propriu, meci considerat foarte important acum, când echipa gorjeană n-are voie să mai risipească puncte în jocurile de acasă.

Ceilalţi doi jucători lăsaţi la Târgu Jiu de Sorin Cârţu par a fi condamnaţi să facă acelaşi lucru multe etape de acum înainte. Arrieta n-a fost pe placul lui Cârţu nici în mandatul precedent, el fiind folosit doar foarte rar, iar lui Tilincă par să i se fi irosit mai toate oportunităţile, ratările imense din ultima vreme, în special cele din ultimul meci, transformându-l într-o rezervă a rezervelor la Pandurii, cel puţin pentru moment.

Lotul Pandurilor pentru meciul cu CFR Cluj:

Portari: Stanca, Mingote.

Jucători de câmp: Popete, Rada, Rusu, Chibulcutean, Grecu, Ghindeanu, Murgan, Păcurar, Hidişan, Nalaţi, Orac, Lazic, Tremonti, Dedu, Vranjes, Raskovic, Kamara şi Stromajer.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.