RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Căpuşan va juca împotriva fostei sale echipe în Energia – CS Otopeni

/ 19 martie 2010

Baschetbaliştii de la Energia îşi joacă ultimele cărţi pentru accederea în play-off, o misiune devenită aproape imposibilă după eşecurile neaşteptate de la Bucureşti, cu Dinamo, şi Braşov, cu CSU Cuadripol.

Sâmbătă, cu începere de la ora 19:00, Theo Evans şi compania se vor duela pe parchetul Polivalentei târgujiene cu fosta echipă a lui Andrei Căpuşan, o altă echipă ce şi-a propus la începutul sezonului participarea la play-off, iar acum se află destul de departe de acest obiectiv. „Avem tot lotul valid şi sperăm să obţinem victoria care să ne menţină în cursa pentru play-off, dar şansele noastre de a ajunge acolo sunt destul de mici în acest moment. Acum ne dăm seama cât de mult au însemnat pentru noi înfrângerile de la Braşov sau Craiova. Dacă măcar unul dintre aceste meciuri era câştigat, eram într-o cu totul altă postură, însă acum trebuie să stăm şi să aşteptăm. Suntem la mâna altora şi nu cred că aceştia vor greşi”, a declarat Laurenţiu Răuţ, secundul Energiei, pentru www.sportingorj.ro .

Partida cu CS Otopeni este penultima pe care Energia o va disputa pe teren propriu în sezonul regulat, echipa gorjeană urmând a mai juca acasă cu CSM Oradea, iar în deplasare cu U Mobitelco Cluj şi Asesoft Ploieşti.

www.sportingorj.ro

Comentează!

4 Comentarii până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.