RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Probleme de lot la primul meci de la revenirea lui Cârţu la Pandurii

/ 18 martie 2010

Sorin Cârţu are probleme în alcătuirea unui prim unsprezece încă de la primul său meci din noul mandat, la Cluj fiind văduvit de prezenţa lui Cardoso, suspendat, şi Kamara, accidentat.

Până aproape de plecarea echipei spre Cluj, prezenţa lui Kamara în lotul pentru meciul cu CFR era incertă, însă după şedinţa de recuperare, ce a avut loc astăzi în jurul prânzului, atacantul Pandurilor a fost lăsat în afara lotului el fiind în acest fel menajat.

În ceea ce-l priveşte pe Cardoso, acesta a primit în minutele de prelungire ale partidei cu Ceahlăul cel de-al patrulea cartonaş galben din această stagiune şi va rămâne şi el la Târgu Jiu.

Dacă cei doi nu vor face deplasarea la Cluj, în lotul Pandurilor au fost reprimiţi cei patru exilaţi din era Ciobotariu, Hidişan, Stromajer, Raskovic şi Martinovic, ultimul având şi el uşoare probleme medicale, însă a participat la antrenamentul de astăzi rezervat celor care nu au fost titulari în partida cu Ceahlăul şi este de aşteptat ca el să fie folosit şi în partida cu CFR Cluj. Este de aşteptat şi ca Grecu să fie titular la Cluj, el revenind în prima garnitură după suspendarea dictată după cartonaşul roşu primit la Piteşti şi ca urmare a absenţei din lot a lui Cardoso, titularul de drept al postului de fundaş stânga.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.