RSS post comments feeds rss email feeds twitter

AVANCRONICA LIGA A III-A, SERIA A V-A / Naţional Sebiş – Jiul Rovinari

/ 18 martie 2010

Jiul Rovinari este singura echipă gorjeană din Liga a III-a care evoluează în acest weekend în deplasare, trupa lui Cătălin Trofin având meci programat în runda a XX-a cu cei de la Naţional Sebiş.

Tehnicianul Jiului spune că are toate motivele să creadă că echipa rovinăreană se va întoarce din această deplasare cu toate cele trei puncte: „Sper într-o victorie şi cred în ea. Sunt mai optimist decât oricând pentru că şi echipa se află într-o stare de spirit foarte bună. Avem un adversar dificil, care se află pe locul cinci, dar acest loc este, cred eu, peste aşteptările lor. Au unele probleme, le-au plecat unii jucători importanţi, dar au şi adus câţiva jucători destul de buni, chiar dacă vin din Liga a IV-a. Faţă de echipa pe care am întâlnit-o în tur vor fi destul de multe schimbări, dar nu ştim dacă echipa din Sebiş este acum mai bună sau mai slabă”, a declarat Trofin pentru www.sportingorj.ro .

Rezultatul meciului cu Naţional Sebiş este cu atât mai important pentru Jiul Rovinari cu cât etapa următoare elevii lui Trofin vor avea un examen dificil pe teren propriu: „O victorie în acest meci este aur pentru noi mai ales prin prisma meciului care urmează pentru noi, etapa următoare având joc pe teren propriu cu Minerul Mehedinţi. Sperăm într-un rezultat bun şi sperăm ca în curând să ne mutăm şi pe noul stadion din Rovinari. Domnul preşedinte ne-a promis că după şase etape ne mutăm la Rovinari şi ne dorim să jucăm acolo pentru că la Moi terenul ne este cel mai mare adversar. Acolo nu putem pasa, nu putem compina, nu putem face mai nimic mai ales dacă întâlnim o echipă care se apără pe două linii”, a mai declarat antrenorul Jiului Rovinari.

Pentru meciul din această etapă, Jiul Rovinari nu are probleme de lot, dar o serie de jucători importanţi din angrenajul echipei se află la limita suspendării, antrenorul Cătălin Trofin sperând ca aceştia să rămână nesancţionaţi în această rundă pentru a putea evolua şi la meciul cu Minerul Mehedinţi.

www.sportingorj.ro

CLASAMENT LIGA A III-A, SERIA A V-A

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • ssss. spune:

    Starea de spirit,nu-e suficienta si nu cred ca asta ne-a lipsit in primele 2 etape. Mai repede a-si opta pentru o disciplina tactica perfecta din partea antrenorului si sacrificiu la maxim al tuturori jucatorilori.Trebuie rabdare si incredere pe toata durata a jocului,dar mai ales dublajul in scara pe linia de fund,care ne-a lipsit cu desavarsire,ba mai mult ne-a costat in cele 2 jocuri.

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.