RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Condescu a confirmat revenirea lui Cârţu la Pandurii

/ 17 martie 2010

Preşedintele Pandurilor, Marin Condescu, a confirmat revenirea lui Sorin Cârţu pe banca echipei gorjene după ce a acceptat demisia depusă de Liviu Ciobotariu.

„Am primit din partea antrenorilor demisiile lor. Este vorba de Ciobotariu, Mărgărit, Bejinariu şi Hârsu. Le-am acceptat şi am luat legătura telefonic cu Sorin Cârţu care a acceptat să revină la Pandurii în baza vechiului contract pe care îl aveam cu el.  Am discutat şi cu Mircea Rădulescu, iar acesta ne-a confirmat faptul că Sorin Cârţu poate sta pe banca Pandurilor la meciul cu CFR Cluj şi că poate conduce de mâine antrenamentele echipei noastre. De altfel, Sorin Cârţu va veni în această seară la Târgu Jiu, iar la ora 21:00 va avea o întâlnire cu jucătorii”, a declarat preşedintele Marin Condescu.

Sorin Cârţu a părăsit echipa gorjeană după ce a fost suspendat şase etape în urma meciului cu Unirea Urziceni din turul campionatului, meci încheiat tot la egalitate, scor 0-0, la fel ca şi cel în urma căruia Liviu Ciobotariu şi-a depus demisia.

www.sportingorj.ro

Comentează!

5 Comentarii până acum

  • andrey spune:

    Asa mai merge!!!Bravo nea Marin!!!O sa scapam de retrogradare.!!BINE AI REVENIT..!!!Ciobi ne ducea in B!!

    • AM spune:

      pai cartu va duce in C:))
      baa nu stiti fotbal baa controlorilor..numai vorbiti aiurea…nu ai vazut ca atacantii au 14 goluri in 25 de etape?…vorbiti aiurea ..sunteti niste primitivi…

  • luci spune:

    trebuia dupa meciul cu Vaslui sa vina Cartu ?~~~!!!

  • eu spune:

    hai Sorinacio sa luam punct la Cluj

  • Laurentiu spune:

    ba AM …. ce draq te tot bagi in seama ma frustratule … iti e ciuda ca Stiinta Severin e sub Pandurii … si cu ciobi pe banca nu retrogradam caci aveau grija astea de la Severin sa termine sub noi .. adik pe ultimul loc retrogradabil …. nu te mai baga in seama … leu de matineu … stai in PLM in bank ta … si lasane pe noi astia ¨¨Saracii¨¨ sa ne purtam singur de grije …

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.