RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Stanca: “Rezultatul final va spune cine a fost favorită!”

/ 16 martie 2010

Răzvan Stanca spune că Pandurii nu au voie să se gândească la altă variantă decât victoria în meciul de miercuri cu Ceahlăul Piatra Neamţ, un meci capital în lupta pentru evitarea locurile ce vor duce la finele campionatului spre liga secundă.

Eroul Pandurilor de la Piteşti, acolo unde a apărat un penalti şi şi-a salvat echipa din alte câteva situaţii dificile, Stanca le transmite colegilor săi că postura de favorit nu mai este dată în acest moment de locul ocupat în clasament:

Răzvan Stanca este pe aceeaşi lungime de undă cu fostul său coechipier, Ciprian Vasilache, acum jucător la Ceahlăul, ambii regretând faptul că fostul decar al Pandurilor a primit cartonaşul roşu în etapa precedentă şi va absenta de pe teren la jocul de la Târgu Jiu. În vreme ce Vasilache spune că şi-ar fi dorit să fie pe teren pentru a le demonstra gorjenilor că s-au dispensat mult prea uşor de serviciile sale, Stanca este de părere că fostul său coleg, din prea multă dorinţă de răzbunare, ar fi putut fi pus în postura de a fi eliminat în meciul de la Târgu Jiu creând astfel un avantaj pentru Pandurii.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.