RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Intrare liberă la meciul Pandurilor cu Ceahlăul

/ 16 martie 2010

Simţind nevoia încurajărilor venite din tribune, jucătorii Pandurilor au cerut conducerii să facă tot posibilul ca la meciul cu Ceahlăul cât mai mulţi dintre suporterii echipei gorjene să fie prezenţi pe “Municipal”.

Oficialii grupării târgujiene au ţinut cont de doleanţa fotbaliştilor lui Liviu Ciobotariu şi au luat decizia ca intrarea să fie liberă la acest meci deosebit de important: “Este un meci în care ne dorim ca publicul să fie cât mai aproape de echipă şi să nea ajute să câştigăm partida, aşa cum a făcut-o în nenumărate rânduri. Am ales să lăsăm accesul liber la acest meci în dorinţa ca tribunele să fie cât mai populate pentru că, repet, este un meci foarte important pentru echipa noastră”, a declarat pentru www.sportingorj.ro secretarul general al Pandurilor, Daniel Băloi.

Partida dintre Pandurii şi Ceahlăul este programată miercuri, cu începere de la ora 15:00, pe stadionul “Municipal” din Târgu Jiu şi nu va fi televizată.

www.sportingorj.ro

Comentează!

3 Comentarii până acum

  • Un suporter abonat spune:

    Domnule Baloi,
    Lasati-ne cu chestii din astea ieftine!!!!!
    Motivati jucatorii pentru un rezultat pozitiv. Publicul?!! V-a parasit domnule. La meciul de cupa CFR-Timisoara de anul trecut va durut in fund de iubitorii de fotbal din Gorj. Ati dat bilete in mare parte la Timisoara si Cluj numai pe sub mana. Pentru noi cei din Tg-Jiu – praf in ochi. HAi in „B” ca poate nu mai suntem asa cu nasul pe sus si ingamfati.

    • PPK spune:

      Ce intrare libera mha…numai minciuni aruncati…bine ca si-a data demisia altfel ne duceam in B.

      • Roxy spune:

        oricum ne ducem:P slabe sanse sa mai ramanem in A. mi-am pierdut interesul pentru fotbal de foarte mult timp. si app persoana de deasupra mea a spus foarte corect. cei de la tg-jiu au fost fff putini care au intrat la cupa romaniei. i-a durut undeva pe cei de la conducere de cei din tg-jiu;)

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.