RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Stanca cere codul PUK pentru deblocarea echipei

/ 15 martie 2010

Portarul Pandurilor, Răzvan Stanca, a fost cel mai bun om al echipei gorjene în remiza albă obţinută la Piteşti în meciul cu Internaţional, unul de la care toată lumea aştepta însă o victorie.

Stanca a intervenit salvator de mai multe ori în prima repriză şi a fost providenţial în partea a doua a întâlnirii, când a parat penaltiul executat de Răduţ. Goalkeeper-ul Pandurilor spune că acum este rândul ofensivei să-şi facă datoria, iar pentru deblocarea celor din atac are o soluţie inedită:

Întrebat dacă nu cumva la Pandurii se pune şi problema unei pregătiri fizice precare, Răzvan Stanca a menţionat că nu este cel mai în măsură să analizeze acest aspect, însă a scăpat porumbelul atunci când s-a referit la aportul atacanţilor:

Stanca regretă că Pandurii n-au avut un start în retur la fel de bun ca cel din toamnă, dar crede că echipa sa are şanse destul de mari de a se salva de la retrogradare, asta cu condiţia ca cei care-i sunt coechipieri pe terenul de joc să înceapă să şi marcheze, aceasta fiind o condiţie obligatorie atunci când îşi propui să câştigi meciurile.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.