RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Cei patru exilaţi revin la prima echipă, dar nu sunt în lotul pentru meciul de miercuri

/ 15 martie 2010

Iertaţi pe jumătate, cei patru jucători exilaţi la echipa a doua au revenit la antrenamentele primei echipe fără a fi însă incluşi în lotul Pandurilor pentru meciul cu Ceahlăul de miercuri.

Martinovic, Hidişan, Raskovic şi Stromajer nu au făcut deplasarea la Piteşti pentru jocul cu Internaţional Curtea de Argeş, cei patru fiind lăsaţi la echipa a doua, motivul oficial a acestei „retrogradări” fiind acela al evoluţiilor şterse, însă substratul este cu totul altul, cei patru refuzând să semneze un protocol prin care să-şi susţină antrenorul şi să se angajeze să obţină şase puncte în meciurile cu Internaţional şi Ceahlăul, lucru deja imposibil după egalul de la Piteşti.

În lotul pentru partida cu Ceahlăul şi-au făcut însă apariţia alţi doi jucători, atacantul Vlăduţi, de la echipa a doua, şi fundaşul Rusu, acesta revenind după accidentarea de la Vaslui. În ceea ce îl priveşte pe Rusu, acesta nu este încă refăcut complet şi antrenorii nu sunt dispuşi să-l forţeze decât dacă vor fi obligaţi de împrejurări.

Faţă de lotul de la Piteşti mai există o modificare, Grecu fiind suspendat după cartonaşul roşu primit în meciul cu Internaţional Curtea de Argeş, aceasta fiind a doua eliminare în acest campionat a jucătorului de bandă stânga, prima fiind consemnată în etapa a VIII-a, în meciul pierdut pe teren propriu de Pandurii în faţa celor de la Oţelul cu scorul de 2-3. Având în vedere condiţiile în care acesta a fost eliminat, dar şi faptul că nu este la prima abatere de acest gen, este de aşteptat şi la măsuri ferme din partea conducerii clubului, Grecu riscând o amendă substanţială, dar şi trecerea la echipa a doua.

www.sportingorj.ro

Comentează!

2 Comentarii până acum

  • ssss. spune:

    Mentalitatea romaneasca.Chiar credeti ca cineva a avut de castigat din acest conflict? NIMENI !Dar de pierdut? Numai antrenorul !Retrogradarea lor la echipa 2,numai pt.cateva zile i-a facut pe fotbalisti sa gandeasca si mai negativ:1.au vazut conducatorii ca fara noi nu pot,2.este momentul sa ne revansam lui Ciobi.Mentalitatea conducator = mentalitatea jucator = retrogradare !!!

  • eduard spune:

    NU au facut decat sa le dea cateva zile de relax la marii fotbalisti sttromajer&co sa stea si ei la cafenele la cluburi…cat timp colegii lor erau in cantonament inainte de meci…si acum i roaga sa revina sa alerge si ei un pic

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.