RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Internaţional – Pandurii 0-0, remiză cu masca de oxigen pe faţă

/ 14 martie 2010

Pandurii aveau nevoie disperată de o victorie în faţa unei contracandidate la retrogradare, însă nici în această situaţie Liviu Ciobotariu n-a trimis în teren o formaţie cu doi atacanţi de meserie, Vranjes fiind încercat în spatele singurului vârf împins, Kamara.

Prima repriză n-a arătat că Pandurii ar juca pentru victorie, doar Kamara intrând periculos în careul gazdelor în minutul 10, dar şutul său a fost dezamăgitor. În schimb, Internaţional putea să deschidă scorul în doup rânduri, dar Stanca a intervenit providenţial la acţiunile lui Daniel Stan, în minutul 13, şi Cătălin Lazăr, în minutul 32, reuşind să păstreze tabela imaculată.

Tot Stanca a reuşit să îndrepte erorile apărării sale apărând penaltiul executat de Răduţ în minutul 65, penalti acordat la o ţinere de tricou în careu a lui Murgan, fundaşul Pandurilor primind doar cartonaşul galben pentru acţiunea sa din postură de ultim apărător, însă la faza respectivă Daniel Stan a primit pasa într-o poziţie suspectă de offside.

După ce glonţul i-a şuierat pe la ureche, Ciobotariu a reacţionat scoându-i de la naftalină pe Păcurar şi Tilincă şi jocul ofensiv al Pandurilor a căpătat o altă culoare. Cardoso a şutat frumos în minutul 69, dar Popa a respins, aşa cum portarul argeşenilor a făcut-o şi la lovitura liberă a lui Păcurar din minutul 73. În momentul în care Pandurii păreau a căpăta mai mult curaj în atac, Grecu a dovedit încă o dată că fotbalul trebuie jucat cu cap. Jucătorul, aflat la un moment dat şi în atenţia lui Emil Săndoi la lotul naţional de tineret, a dat în minge după fluierul arbitrului în minutul 81 şi a primit al doilea cartonaş galben, eliminarea sa lăsând echipa gorjeană expusă în faţa încercărilor argeşene de a obţine victoria în ultimele 10 minute. Chiar şi în aceste condiţii, mai aproape de gol au fost tot gorjenii, în minutul 88 Popa respingând în corner o lovitură liberă executată foarte bine de Păcurar.

Internaţional Curtea de Argeş – Pandurii Târgu Jiu 0-0 (0-0)
Stadion “Nicolae Dobrin”, Piteşti, spectatori: 2.500

Internaţional: Popa – Matei, Viera, Pintilii, Neagu – Kone, Menassel, Răduţ (min. 73 Vezan), C. Lazăr (min. 81 Băcilă) – D. Stan, Apostu (min. 67 Zăgrean). Antrenor: Ionuţ Badea.

Pandurii Târgu Jiu: Stanca – Ghindeanu, Murgan, Chibulcutean, Cardoso – Lazici (min. 67 Tilincă) , Orac, Nalaţi, Grecu – Vranjes (min. 67 Păcurar) – Kamara (min. 83 Tremonti). Antrenor: Liviu Ciobotariu.

Cartonaşe galbene: Apostu (min. 66), Viera (min. 85) / Ghindeanu (min. 43), Grecu (min. 50 şi 81), Murgan (min. 64).

Cartonaş roşu: Grecu: (min. 81).

www.sportingorj.ro

Comentează!

10 Comentarii până acum

  • ssss. spune:

    Operatia a reusit,pacientul a murit,cam asa vad eu acest egal.Sase puncte erau obligatorii cu C.Arges si cu Ceahlaul,pentru ca urmeaza:CFR,Steaua,Galati,Dinamo.Sunt sigur ca acest egal este mai egal cu o infrangere si ca norii negrii nu s-au risipit chiar de loc dupa acest egal.Si mai o schimbare de antrenor mai lipseste.Daca trebuia schimbat trebuia in iarna,acum cine vine,tot…

  • eugen spune:

    vai de capul lor! macar sa nu mai schimbe gazonul, sa ma apuc si eu de alergari.

  • mihai spune:

    foarte bun egalul.

    • ssss. spune:

      Probabil nu cunosti programul echipei pana la final,si ca retrogradeaza echipele clasate pe 15,16,17 si 18.

      • mihai spune:

        dar tu la programul elorlalte echipe te-ai uitat?

        • ssss. spune:

          NU ASA SCAPAM DE RETROGRADARE CUM PUI TU PROBLEMA.TREBUIE SA NE PRIVIM PRIMA DATA NOI IN OGLINDA,APOI SA VORBIM DE ALTII.TREBUIE SA RECUNOASTEM CA JOCUL ECHIPEI ESTE CEL MAI SLAB DIN LIGA 1.TOATE CONTRACANDIDATELE LA RETROGRADARE JOACA,CONSTRUIESC,LEAGA JOCUL,SI MAI SI CASTIGA.NOI NU STIM CEI VICTORIA,IAR CONSTRUCTIA JOCULUI LA NOI SUNT LOVITURI LIBERE SI CORNERE.ASTAI BUBA LA NOI.

          • mihai spune:

            ceahlalul,international,alba-iulia sunt retorgradate.mai ramanem sa ne batem noi,craiova,astra,iasi si gloria.cu toate ca astra,iasi si gloria cam joaca ceva.singura sansa e sa o bagam pe craiova sub noi,pt ca,sa fim seriosi,nici ei nu joaca nimic (nu te uita la meciul cu brasov ca a fost foc de paie).vedem ce o sa fie

  • spaga spune:

    DEMISIA BAAA !!! AM AJUNS SA NU MAI STIM SA FACEM UN UN2 CU TINE CA ANTRENOR !

  • laurentiu spune:

    In sondajul de pe pagina principala e o mica greseala.Procentele adunate dau…..127 %.Cam mult,nu credeti?
    * Antrenorului (43%, 38 Voturi)
    * Presedintelui (36%, 32 Voturi)
    * Jucatorilor (32%, 28 Voturi)
    * Terenurilor grele (11%, 10 Voturi)
    * Arbitrajelor (5%, 4 Voturi)

    Sper ca asta sa nu ma faca,din nou ,dusmanul sportului gorjean.

    • Procentajele sunt usor „alterate” de faptul ca am optat pentru un vot multiplu. In ce consta acest vot multiplu? In faptul ca, plecand de la premisa ca exista printre voi cititori care considera ca vina trebuie impartita, unui singur vot ii pot corespunde una sau mai multe variante de raspuns. Si pentru ca ne-am dat seama ca pot sa apara astfel de discutii legate de procente, am ales ca punem intre paranteze si numarul bifarilor pentru fiecare varianta de raspuns. Pana la urma asta este cel mai important.

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.