RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Theo Evans: „Dacă Mitchell şi Phelps lipsesc, şansele noastre cresc”

/ 12 martie 2010

Evans crede că amânarea jocului cu Gaz Metan este legată de situaţia medicală a unora dintre jucătorii echipei gazdă.

Partida dintre Gaz Metan Mediaş şi Energia a fost amânată pentru ziua de sâmbătă după ce din partea gazdelor a fost făcută o cerere prin care se motiva revenirea la programarea iniţială din cauza unor probleme apărute la tabela de marcaj, însă antrenorul Energiei spune că cei din conducerea medieşenilor au ales această soluţie pentru a încerca recuperarea unor jucători esenţiali pentru Gaz Metan: „Este posibil şi ca această amânare a lor să fie legată şi de unele accidentări ale unor jucători. Mitchell, care este unul dintre cei mai buni jucători ai lor, a fost accidentat şi n-a jucat cu Sibiul, Phelps este şi el accidentat de o bună perioadă de timp aşa că este posibil să fie vorba şi despre aşa ceva, dar m-am obişnuit deja cu ceea ce se întâmplă în România, nu avem ce face şi trebuie să jucăm în orice condiţii”, a declarat Theo Evans. Acesta a mai apreciat că şansele echipei gorjene ar fi mai mari dacă cei doi jucători ar lipsi: „Dacă Mitchell şi Phelps lipsesc, şansele noastre cresc pentru că ei sunt jucători foarte buni, inteligenţi şi destul de importanţi pentru jocul echipei lor. Cei care îi pot înlocui sunt de asemenea jucători foarte buni, dar nu de acelaşi nivel. Totuşi, eu cred că cei doi vor juca în meciul cu noi”, a mai spus antrenorul american al Energiei.

www.sportingorj.ro

Comentează!

37 Comentarii până acum

  • Roxy spune:

    Sper sa lipseasca amandoi. Poate sunt rautacioasa dar clar tin cu Energia si nu mai conteaza:D.

  • mihai spune:

    degeaba au lipsit daca andrei capusan a avut 1 din 8 de la 2 pct…

  • Dani spune:

    Da, dar in ultimul sfert a dat 7 puncte si a fost schimbat.bine theo!si au lipsit aia 2,ne-au batut, nu s-au distantat nici tare dar tot am pierdut.demisia!!!! Lasati-l pe rai sa continue treaba de-acum incolo!

    • Roxy spune:

      du-te ma tare de unde ai venit ne-ai face o favoare;) poi daca pleaca theo ne putem considera deja in divizia B. sau vin-o tu ca tare te mai pricepi (cum sa nu).

  • Done spune:

    nu vreau sa fiu rautacios, dar la noi e cam ca in vorba aia: „Cand fu Tica nu fu Tache, cand fu Tache nu fu Tica”. Cand merge Troupe, nu merge Capusan, cand merge Darby, nu mai merg ceilalti si asa mai departe pana … cine stie unde, da’ numa’ in play-off nu… si zau de mi se rupe inima sa vad cum am pirdut meciuri care pareau ca si castigate din start. Da’ oricum, una peste alta eu tot voi veni la meciurile Energiei. Hai Energia!

  • mihai spune:

    nu va mai luati de theo,ca daca daca pleaca el o sa vina vreun sarb si atunci pauza spectacol si pauza lumea in tribuna.nu ai cum sa te ridici la valoarea celorlalte echipe cu traditie din romania.rabdare

    • Roxy spune:

      vedeti mai cine stie?? taceti si luati aminte;)

    • laurentiu spune:

      Nu spectacolul de dragul spectacolului aduce suporteri la sala ci performanta.Si cu Evans antrenor n-o sa vedem performanta.

      DEMISIA !!

      • mihai spune:

        ia propune tu unantrenor maestre,ca vad ca esti tare priceput la critici.de stiinta ta de ce nu zici nimic?sau ati batut si voi un meci si gata,sunteti cei mai buni dintre romani..=)))du-te tare cum ti s-a mai spus

      • `me` spune:

        du`te ma ca te dau….ce nu ai???…ce iti trebuie???….(probabil nu ai pic de creier da sa omitem lucru asta….;)) hahalero ce esti:))…te`ai luat dupa dani…in legatura cu theo…sa ii papi ce are el in dos :))…ca de ce are el in fata …ma indoiesc =))…sau mai sti..:))

        • mihai spune:

          @”me”…cui i-a fost adresat commentul asta?ca nu te prea inteleg.ce au toti frate cu evans?victoriile sunt ale jucatorilor si infrangerile ale lui,sau cum?..:)))

          • I Love Energia spune:

            cred k acel comentariu ii era adresa lui laurentiu nu tie. asta nu inteleg nici eu defapt multe persoane spun ceva de genu cand echipa castiga un meci „au castigat meciul datorita jucatorilor” si knd pierd meciul zic „au pierdut meciul din cazua antrenorului” din asta rezulta multa multa multa si infinit de multa prtostie. asta e mintalitatea unora daca nu au materie cenusie…

          • `me` spune:

            ii era adresat lui laurentiu :)…il cam acuza pe theo….asa ca *****:))

      • I Love Energia spune:

        Vrem sa te vedem pe tine ca jucator sa vedem ce performanta faci sau sa fi antrenor sa vad cum te-ai descurca. hai nene ramai cu craiova ta si lasa energia pentru suporterii adevarati;)

  • dani spune:

    @roxy. am inteles. n-are rost sa vb cu tine. vino se scrie legat…dar banuiesc k engleza iti place sa vorbesti:))

    • Roxy spune:

      hahaha…da draga imi place sa vorbesc engleza si nu ma intereseaza in ce circumstante te gandesti tu ca as vorbi:P si in plus nu e problema ta, vezi-ti de baschetul tau profesionist ca, am vazut ca tare te mai pricepi la sportul asta:-j

  • `me` spune:

    :|..eh…lasa…de jucat…au jucat bine…acum nah….

  • eduard spune:

    Dragilor ,parerea mea e ca evans isi face treaba oarecum si are meritul de a fii creat un nucleu de jucatori talentati dar si sufletisti…dar e pacat ca nu are o atitudine fair play…incat a ajuns sa scrie el despre el de bine…”felicitari evans” si lucruri dastea…ca da vina pe jucatori…chiar daca unii au evoluat mai slab, corect ar fii sa aiba atitudine..sa iasa in fata la esecuri si sa ramana in spate la victorii..sa fie mai modest…poate asa ar fii mai apreciat mai respectat si aplaudat…

    • mihai spune:

      e foarte apreciat.uita-te numai la prezentarea echipei la fiecare meci cum il apalauda sala.nu te lua dupa prietnii lui raut,stroescu,gliga sau alionescu,care intra pe forumuri si il cirtica,e normal sa nu le convina cand nu sunt bagati in seama.bv theo.daca avem rabdare vom face si performanta

    • `me` spune:

      :)) theo nu scrie aici omuleee:))

  • dani spune:

    ba theo a scris, se poate verifica IP-ul.
    @ eduard: total adevarat. fair-play-ul lipseste cu desavarsire. e totul pe interes.

    • mihai spune:

      de ce esti mah asa ofticat?anormalule,asa bine stie theo romana?=)))…baaaaa…mergi la un control impreuna cu laurentiu si florin,daca nu cumva sunteti una si aceeasi persoana.hai pa

      • radu spune:

        ha ha!
        Mihai, adevarul este ca poate tie ti se pare ca stie „bine” romana, luandu-te dupa cum era scris commentul! Asta dovedeste cam cat de „priceput” esti tu intr-ale limbii romane! se vede foarte clar ca e google translate.

        • mihai spune:

          tu vezi-ti de calculatorele tale si lasa baschetul ca nu e de tine…inteleg ca va ofticati ca evans a facut ceva la tg-jiu,dar asta este.hai energia!!!

  • `me` spune:

    mai omule daca theo scria aici punem pariu ca nu folosea google translate;)…are prieteni care ii puteau traduce…;)..asa ca SHUT UP!

    • mihai spune:

      lasa-l pe nebun in lumea lui…poate i-a … theo femeia…:)))

    • radu spune:

      El este un VIP, cam cum sa puna pe cineva sa ii scrie aberatiile? :))) Halal antrenor…fair-play total! Oricare alt antrenor, nu neaparat sarb, poate face ce face el, daca are acesti jucatori, pe care ii stiti bine si stiti ce pot in materie de baschet!

      • mihai spune:

        nu vrei sa te puna pe tine si pe amicii tai de pe centru antrenor?…=)))…esti preiten cu stroescu si gliga?;)))du-te baietas si oftica-te in ata parte

        • `me` spune:

          hai ma…theo este un vip…;) tu nu esti nici pe jumatate cat el baietash..:))…daca ai pune`o pe iubitzica ta sa aleaga intre tine si theo…wow extaz…:)) logic ca theo bai :))…nu te compari cu el =))

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.