RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Minerul Mătăsari va juca vineri pe sinteticul de la Târgu Jiu

/ 11 martie 2010

Meciul dintre Minerul Mătăsari şi Oltchim Râmnicu Vâlcea, contând pentru etapa a XX-a a seriei a IV-a din Liga a III-a, se va disputa la Târgu Jiu şi nu la Mătăsari.

Iarna târzie ce-şi face încă de cap în Gorj şi nu numai a afectat mai multe terenuri de fotbal, printre acestea fiind şi cel al echipei gorjene Minerul Jilţ Mătăsari, echipă care din această cauză nu-şi poate susţine meciul din această rundă pe propriul teren. Cum terenul de la Mătăsari se află sub apă, oficialii clubului gorjean au făcut demersurile necesare pentru a putea juca la Târgu Jiu meciul cu Oltchim Râmnicu Vâlcea, iar Federaţia Română de Fotbal şi-a dat acceptul ca această partidă să se dispute pe terenul sintetic din cadrul Complexului “Municipal” din Târgu Jiu.

Cum şi Pandurii II au programat meci pe teren propriu în această etapă, vineri Minerul Jilţ Mătăsari va juca în deschidere, cu începere de la ora 11:30, iar partida dintre Pandurii II şi CS Ineu se va disputa de la ora oficială de disputare a meciurilor din liga a III-a în această perioadă, adică de la ora 15:00.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.