RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Vasile Stângă nu va menaja jucători pentru meciul cu Steaua

/ 10 martie 2010

Handbaliştii de la Energia sunt nevoiţi ca în decurs de trei zile să dispute două meciuri extrem de grele, asta după ce vreme de trei săptămâni a stat departe de jocurile oficiale din cauza reprogramărilor şi a retragerii celor de la CSM Medgidia.

Trupa lui Vasile Stângă va juca joi, de la ora 18:00, cu campionii de la HCM Constanţa, într-un meci restant din etapa a XIX-a din Liga Naţională urmând ca duminică să joace la Târgu Jiu un meci aproape capital pentru viitorul Energiei cu Steaua Bucureşti. Deşi dacă va învinge Steaua în meciul direct, Energia are mari şanse de a termina campionatul pe podiumul Ligii Naţionale, Vasile Stângă nu ia în calcul menajarea jucătorilor la meciul de la Constanţa pentru a-i avea odihniţi la confruntarea cu echipa bucureşteană: “Nu sunt adeptul principiului de a odihni unii jucători la un meci pentru a juca în cel care urmează. Nu mi s-a părut deloc corect ceea ce au făcut de exemplu cei de la Suceava, care având exact aceeaşi situaţie ca şi noi, au trimis la Constanţa doar rezervele în timp ce antrenorii şi titularii au rămas acasă să pregătească meciul de pe teren propriu cu Steaua. Au avut surpriza ca rezervele să joace foarte bine la Constanţa, unde la pauză scorul era egal, dar şi să piardă apoi şi meciul cu Steaua. Noi vom trata cu responsabilitate şi la victorie fiecare meci deşi ştim că ne va fi foarte greu mai ales din cauza acestei deplasări extrem de lungi pe care trebuie să o facem şi a timpului scurt pe care-l avem până la meciul cu Steaua”, a declarat antrenorul Energiei.

Partida dintre HCM Constanţa şi Energia Pandurii Târgu Jiu se va disputa joi de la ora 18:00, va fi arbitrată de cuplul Bejenariu-Cârligeanu şi va fi transmis în direct de Digisport plus.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.