RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Martinovic, Raskovic, Stromajer şi Hidişan au fost trimişi la echipa a doua!

/ 10 martie 2010

Şedinţele de ieri şi de astăzi s-au concretizat cu trecerea în rezervă a patru fotbalişti de la Pandurii, Raskovic, Stromajer, Martinovic şi Hidişan fiind trimişi să se antreneze la echipa a doua.

Motivele exilării celor patru diferă în funcţie de tabăra din care ele vin. Raskovic a fost primul care a făcut declaraţii spunând că îndepărtarea lor este legată de faptul că nu au semnat un protocol intern prin care jucătorii să-şi declare sprijinul pentru antrenor şi acceptul pentru un sistem de prime şi amenzi pentru următoarele două partide: “Preşedintele a venit cu o listă în vestiar să semnăm că-l susţinem pe antrenor şi că vom bate următoarele două etape. Pentru aceste două meciuri ni s-a cerut să semnăm că suntem de acord ca pentru victorie să primim 2.000 de euro iar în caz de înfrângere să fim amendaţi cu 3.000 euro. Nu am fost de acord eu, Martinovic, Stromajer şi Hidişan şi am fost trimişi să ne antrenăm la echipa a doua de mâine”, a declarat atacantul sârb al Pandurilor.

Hidişan, un alt exilat la echipa a doua, spune şi el că nu a semnat acea listă, aceasta fiind cauza trimiterii sale la antrenamentele echipei de liga a III-a:

Hidişan spune că lipsa semnăturii sale de pe lista respectivă nu are nicio legătură cu partea sa finaciară, respectiv primele şi amenzile ce vor fi date după partidele cu Internaţional Curtea de Argeş şi Ceahlăul Piatra Neamţ:

Situaţia este prezentată însă dintr-un cu totul al punct de vedere de preşedintele Marin Condescu, acesta spălându-se pe mâini trimiţând răspunderea în seama antrenorului, iar excluderile din lot le trece exclusiv în contul evoluţiilor avute de jucătorii respectivi în meciurile din retur: “Nu e adevărat că au fost trimişi la echipa a doua pentru că nu-l susţin pe Ciobotariu, nu există nici o listă de susţinere a antrenorului. Martinovic a fost trimis la echipa a doua pentru că a luat galben la Vaslui în minutul 60 şi nu a jucat cu Craiova, deşi a fost atenţionat să se ferească, Raskovic şi Stromajer când sunt în tribună lângă mine zic că rup şi sparg, iar în teren stau ca lemnele. Raskovic a dat un gol în acest sezon la fel ca şi Cardoso. Care e diferenţa dintre un atacant şi un fundaş? Situaţia lui Hidişan este aceeaşi, ce a jucat el cu Craiova? Deciziile au fost luate de antrenor. Ciobotariu, din păcate, nu a făcut până acum nici un referat”, a precizat preşedintele Pandurilor.

În legătură cu primele şi amenzile pe care Pandurii le vor avea la următoarele două partide, Marin Condescu a mai precizat că nu este vorba decât de prevederi ale Regulamentului de Ordine Interioară a clubului: “Nu facem decât să aplicăm Regulamentul de Oridine Interioară. Nu e vorba de prime suplimentare, ci doar de cele prevăzute în R.O.I., 1.500 euro în deplasare şi 1.000 euro acasă. Echipa fiind sub locul 10 se aplică şi amenzi. Oricum nu sunt primele şi amenzile de care vorbesc ei, astea sunt injectări ale lor”, a comentat preşedintele clubului gorjean.

www.sportingorj.ro

Comentează!

4 Comentarii până acum

  • andrey spune:

    Ciobi,esti cel mai bun antrenor din liga1!!Ai avut curajul sa-i trimiti la echipa doua..!!Felicitari..!!!Acum sa vedem pe cine mai batem..!!Ciobi ne duci in B.!!!Sa vina Cartu sau Ionut Popa..!!DEMISIA DEMISIA DEMISIA DEMISIA

  • Laurentiu spune:

    huooooo … o sa ajungem in Liga a 2-a fluierand .. cu amatori ca Ciobanescu si Condescu suntem vai mama noastra … va bateti joc de o echipa .. care in trecut apropiat era o sperietoare ptr granzii ligii 1 …. legativa de mana cu Ciobanu de Gigi si aruncati-va in Jiu … Javrele draq .. dati vina pe jucatorii ca sunteti voi niste conducatorii amatorii sa va fie rusine … la divizia C e locul vostru nu al jucatorilor … ce vina au ei ca antrenoru nu stie ce sa le ceara si cum sa joace …

  • mircea spune:

    asa ma bv….. da cu cine draku sa dam acum gol a scz ca aia orcum nu dau goluri..cu tili..bana si arita omu care nare treaba cu sportu asta cine e de vina ca navem jucat de valoare………….ciobi…..domne numi mai treb jucatori avem un lot valoros parca vorbea de barcelona…..si nici aia nu zic asa puneti dral mina si loati atacanti .si fundas drapta….ca posturile astea sant deficitare de cand sa inventat pandurii

  • spaga spune:

    DEMISIA BAA. ! IATI BAGAJELE SI PLEACA ODATA DE LA ECHIPA CA NE RETROGRADEZI .!!… SA VINA CARTU. SAU POPA. !!!…. CIOBI PLEACA DIN TG-JIU .! PLEACA DIN TG-JIU .!

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.