RSS post comments feeds rss email feeds twitter

BASCHET / Gaz Metan Mediaş – Energia Rovinari se joacă sâmbătă

/ 10 martie 2010

Meciul de la Mediaş al Energiei Rovinari a fost amânat pentru sâmbătă la cererea echipei gazde.

Programat iniţial a se disputa vineri, când urma să fie şi televizat, meciul dintre Gaz Metan Mediaş şi Energia Rovinari a fost reprogramat pentru ziua de sâmbătă la cererea echipei gazdă care a invocat probleme legate de fucţionarea tabelei de marcaj. “Cum etapa, în mod normal, este programată a se juca sâmbăta, doar din cauza televiziunii meciul fiind programat iniţial vineri, nu ne-am putut opune acestei amânări de o zi a meciului cu Gaz Metan Mediaş. Nu ştiu dacă au sau nu probleme cu tabela, dar asta este, ne conformăm şi mergem la Mediaş să ne jucăm şansa noastră. Destul de mică, dar speranţa moare ultima”, a declarat pentru www.sportingorj.ro preşedintele secţiei de baschet a clubului Energia, Dan Cumpănaşu.

Energia are şanse minime de a se mai clasa pe unul dintre primele opt locuri după ce a pierdut la Braşov, însă Cumpănaşu spune că echipa gorjeană va lupta până în ultima clipă: “Dacă vom câştiga meciurile de acasă şi unul din cele trei meciuri pe care le mai avem de jucat în deplasare, mai avem o şansă de a prinde un loc în play-off, foarte mică ce-i drept, dar totuşi o şansă. Părerea mea este că dintre cele trei meciuri, cel mai accesibil ne este cel de la Cluj. Chiar dacă nu i-am învins niciodată de când am promovat, cred că în acest moment U Mobitelco este mai vulnerabilă, iar Energia ar putea profita de acest lucru pentru a obţine victoria”, a mai declarat preşedintele gorjenilor.

Meciul de baschet dintre Gaz Metan Mediaş şi Energia Rovinari se va disputa în cele din urmă sâmbătă, cu începere de la ora 18:00, şi nu va mai fi televizat.

www.sportingorj.ro

Comentează!

3 Comentarii până acum

  • qttip spune:

    pai da..nu mai televizeaza…in caz ca intervin „arbitrii” nu mai vedem noi suporterii energiei…vad doar ei…
    penibili cu programul de televizare..ar merita mult mai multe meciuri sa fie transmise in direct..dar romania prefera fotbalul in mocirla..

    • `me` spune:

      atata dreptate ai mai…:-<

      • I Love Energia spune:

        mie mi se pare o prostie:| adica ei au anuntat cel tarziu miercuri ca au probleme cu tabela poate chiar marti si nu putea fi reparata pana vineri dar culmea pana sambata poate fi reparata. qttip are dreptate fac asta sa nu se mai transmita o sa fure arbitrii ca in fiecare meci. nu imi audc aminte care a fost ultimul meci corect. cred ca suntem singura echipa care am fost furata in asa hal sa le fie rusine arbitrilor si sa vedem cum o sa fie meciul cu medias. adica nu o sa vedem nu se transmite:|…hahaha

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.