RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Kibwe Trim, unul dintre cei mai buni pivoţi din România – VIDEO

/ 9 martie 2010

Kibwe Trim a primit a doua convocare consecutivă la All Star Game în România, baschetbalistul din Trinidad Tobago jucând pentru Energia Rovinari doar un sezon şi jumătate.

Kibwe Trim a fost adus la Târgu Jiu pentru formarea unei noi echipe pentru Energia Rovinari după istorica promovare din vara lui 2008. Alături de antrenorul Theo Evans şi jucătorii Porter Troupe, Louis Darby şi Josh Jackson, Kibwe Trim a participat la un sezon de excepţie pentru echipa gorjeană, care la prima participare în Divizia A a jucat primul tur al Play-Off-ului şi a terminat pe locul trei în Cupa României.

Problemele financiare au făcut ca echipa din sezonul 2008-2009 să se destrame la finele sezonului, din acea echipă rămânând la Târgu Jiu doar antrenorul Theo Evans şi Porter Troupe, însă din returul ediţiei de campionat 2009-2010, Trim şi Darby au revenit la Târgu Jiu readucând baschetul spectacol pe parchetul Sălii Polivalente.

Vezi aici cele mai frumoase reuşite ale lui Kibwe Trim în sezonul 2008-2009

www.sportingorj.ro

Comentează!

6 Comentarii până acum

  • eduard spune:

    Foarte muncitor si serios in ce face…felicitari

    • qttip spune:

      adevarat..chiar merita sa joace in all star game :))

      ciudat este neconvocarea lui darby..caci eu cred ca all-star game-ul inseamna spectacol..si Louis e printre putinii din campionatul romanesc ce reusesc sa „zboare” :))
      pacat..

  • laurentiu spune:

    Bravo !! Este unul dintre putinii care chiar pun suflet.Felicitari !!

    Cit despre Darby,probabil va participa doar la concursul de slam-dunk.

  • I Love Energia spune:

    Felicitari kibwe esti un super jucator si un super om. pui suflet in tot ceea ce faci si ai o personalitate super. Bravo!

  • Mike spune:

    este cel mai bun pivot din Romania

  • Kibwe Trim spune:

    Thanks to everyone from Tg Jiu and all the people who are involved with the team of Energia Rovinari! I have many great memories there and someday for sure I will return to Tg Jiu!!

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.