RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Daniel Orac: „Doar prin ceea ce facem pe teren ne ajutăm antrenorii şi ne mulţumim suporterii”

/ 9 martie 2010

Reprofilat de Ciobotariu ca mijlocaş la închidere, Daniel Orac a fost unul dintre puţinii jucători care au evoluat peste media echipei la meciul cu Universitatea Craiova.

Revenit în această iarnă la Pandurii după un an în care a evoluat în liga secundă pentru CSM Râmnicu Vâlcea şi în Grecia, la Panthrakikos, Daniel Orac a devenit unul dintre liderii vestiarului echipei gorjene. Orac spune că echipa este în acest moment dependentă de rezultatele următoarelor două partide, acolo unde n-are voie să facă niciun pas greşit: „Eu cred cu tărie că putem să batem şi pe Internaţional şi pe Ceahlăul. După părerea mea jocul echipei a crescut de la meci la meci, chiar dacă nu am reuşit să obţinem decât un punct, iar la aceste meciuri suntem în stare să obţinem două victorii. În caz contrar, nu ne rămâne decât să ne luăm genţile la spinare şi să ne lăsăm, dar eu nici nu concep să nu învingem”, a declarat Orac pentru www.sportingorj.ro .

După ce antrenorul Ciobotariu le-a cerut jucătorilor să aibă atitudine pe teren, Orac merge pe aceeaşi linie şi spune că fotbalistul se remarcă doar prin reuşitele din teren: „Cred că este vorba de caracterul nostru, al jucătorilor. Trebuie să tragem toţi pentru a ne realiza obiectivul şi să înţelegem că doar prin ceea ce facem pe teren ne ajutăm antrenorii şi ne mulţumim suporterii”, a mai spus Orac.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • mircea spune:

    frate asta e om determinat…si joaca ca inchizator mai bn ca tot ce avem noi pe postu ala adica murgan care nare asa determinare…a focut si ciobi ceva bun decand a venit la pandurii cred ca locul astuia e de inchizator…..nu atacant merita banderola pare un lider cel putin la felul cum vorbeste.pacurar e domnisoara.navem atacanti deaia nu castigam niciodata decat mosii aia plafonati mai mn un copil de la echipa 2

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.